File üstü Gelişim 3-1

featured

File üstü Gelişim 3-1

Voleybolda genç Bayanlarda sıralama ve Sakarya şampiyonu çarşamba günü oynanan karşılaşmalar sonrası belli oldu. File üstünde ilk olarak üçüncülük ve dördüncülük maçı için Gelişim ( B) iler Karasu Kargenç takımları sahne aldılar. Gelişim (b ) ilk iki seti alırken üçüncü seti Karasu kar genç aldı. Son seti de alan Gelişim B karşılaşmadan 3-1 galip ayrılarak üçüncülük kupasına uzandı.HABER NAZIM AKTÜRK

FİNALİN RESMİ ( ALAAĞAÇ BAŞLADI GELİŞİM BİTİRDİ)

Sıralama karşılaşmasından sonra file üstüne final resmi asıldı. gelişim ( A ) ile Alağaçspor arasındaki mücadeleyi ilimizin tecrübeli Voleybol hakemlerinden yavuz Türkkan ile Ümit Aktaş yönetti. Şampiyonluk mücadelesine seyredenler ilgi gösterirken ilk seti  Voleybolun usta ismi Ramazan Hacıveli oğlunun çalıştırdığı Akyazı temsilcisi Alaağaçspor  büyük çekişmenin a rdından  25-23 kazandı. Sonraki üç sette file üstüne ağırlığını koyan, Recep Karamehmetoğlunun öğrencileri Gelişim ( A ) üç seti alarak file üstüne adını şampiyon olarak yazdırdı ve Sakarya Şampiyonu olarak ilimizi dışarıda temsil etme hakkını elde etti.

ÖDÜLLER VERİLDİ

Atatürk spor salonunda final maçının bitiminin ardından derece yapan takımlara ödülleri verildi. Şampiyon gelişim ( A ) takımına kupasını Akyazı İlce Spor müdürü Adem Altun verirken, ikinci Alağaçsporun kupasını İl Temsilcisi Mehmet Akova verdi. Genç kızlarda üçüncü olan Gelişispor ( B ) takımının kupasını yılların Voleybol emekçisi ve maçın gözlemcisi Recep Ece verdi. Dördüncü olan karasu kar Genç takımının kupasını ise final maçını başarıyla yöneten Yavuz Türkkan verdi ve File üstünde yaşanan final akşamı hoş bir seda bırakarak bitti.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!