Figen Ozan hayati tehlikeyi atlattı

featured

Figen Ozan hayati tehlikeyi atlattı

Bir zamanlar 1995-1997 yılları arası Sakaryada ilk bayan hakem olarak ünlenen Figen Ozan  daha sonra Düzceye memleketine dönerek hakemlik hayatına orda devam etmişti. Hakemlikten koptuktan sonra Düzce bölgesinde gözlemçilik yapan Figen Ozan Temmuz ayı içinde Düzcede iş çıkışı stat önünde bir munubüs altında kalarak uzun süre yoğun bakımda kalmıştı. Hayati tehlikeyi atlatan Figen Ozan şu sıralar evinde istirhate çekildi.

SAKARYA UNUTMADI

Figen Ozanın geçirdiği kaza sonrası İHK nin yeni Başkanı Ahmet Kemiksizoğlu Figen Ozanı arayıp geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Sakarya Faal futbol hakemleri Sakarya Şubesi yönetim kurulu Engin Bıçak eliyle Figen Ozana çiçek göndererek geçmiş olsun dileklerini iletti.

OZAN TEŞEKKÜR ETTİ

Zamanın İHK üyesi Nazım Aktürkünde hakemlikte öğrencisi olan Figen Ozan Sakarya hakemliğinin kendisine gösterdiği duyarlılığa duygusal bir yaklaşımla teşekkür etti. Figen Ozan bu zor günümde Sakarya Hakemliğinin beni araması beni son derece mutlu etti dedi. Ozan İHK Başkanı Ahmet Kemiksizoğluna ,Dernek Başkanı Özgür Aygün nezninde yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!