FERİZLİSPOR: 1 – KAZİMİYESPOR: 2

  1. Amatör Küme Lig’in 16. haftasında Kazimiyespor, deplasmanda Lider Ferizlispor’a konuk oldu. Erenler Atatürk stadında oynanan karşılaşmayı Kazimiyespor 2-1’lik skorla kazandı.

Maça hızlı başlayan taraf konuk ekip Kazimiyespor oldu. Rakibi karşısında üstünlük sağlayan konuk ekip 10. dakikada Alperen’in cezasahasına ortaladığı topa kafa yükselen Kadir topu ağlarla buluşturdu. dakikalar 30’u gösterdiğinde bu sefer sahnede Semih vardı ve cezasahasına 3 oyuncuyu çalımlayarak geldi ve penaltı noktasından topu ağlarla buluşturdu. Karşılıklı ataklar devam eden maç hızlandı ancak ilk yarı başka gol olmadı ve konuk ekip soyunma odasına 2-0 önde girdi.

İkinci yarıda Ferizlispor maça hızlı başladı ve 48. dakikada sağ kattan gelen atakta Ömer iki oyuncuyu çalımlayarak sıfırdan içeri doğru gönderdiği pası Kayhan kaleye gönderdi ve durumu 2-1’e getiren golü kaydetti. Maçın temposu hızlandı ve karşılıklı ataklarla iki takımda kaleleri yokladı ancak 75. dakikada Kazimiyespor’lu Kadir cezahasında yerde kaldı ve hakem devam kararı vererek Kadir’e hakemi aldatmaya yönelik sarı kart gösterdi. Maçın 90+5 dakikasında Semih’le atağa çıkan Kazimiyespor kaleci ile karşı karşıya kaldı ve topu Bülent’e çıkardı, Ferizlispor’da oyuna sonradan giren Ömer Barlan arkadan yaptığı müdahale sonucu kırmızı kart görerek takımını son dakika eksik bıraktı. Kazimiyespor için son şans olan frikik’i Semih kullandı ve top asfarkla dışarı çıktı. Maçta başka gol olmadı ve Kazimiyespor deplasmanda Lider Ferizlispor’u 2-1’lik skor ile geçmeyi başardı.

Bu sonucun ardından Kazimiyespor 31 puana çıkarken, Ferizlispor 39 puanda kaldı.

 

 

FERİZLİSPOR: 1 – KAZİMİYESPOR: 2

STAT: Erenler Atatürk Stadı

HAKEMLER: Hasan Kösemen, Yuşa Anaçal, Olcan Zafer

FERİZLİSPOR: Avni, Emre, İlker, Oktay, Ömer, Dinçer, Yavuz, Anıl, Kayhan, Ömer F, Recep

TEKNİK DİREKTÖR: Cihan Yılmaz

KAZİMİYESPOR: Görkem, Davut, Birol, Ali, Uğur, Semih, Alperen, Sercan, Kadir, Oğuz, Bülent

TEKNİK DİREKTÖR: Erkan Güleryüz

GOLLER: Dk. 10 Kadir, Dk. 30 Semih (Kazimiyespor) Dk. 48 Kayhan (Ferizlispor)

KIRMIZI KART: Dk. 90+5 Ömer Barlan (Ferizlispor)

Haber: Serkan Bilgin

Maçın Geniş Özeti

Erkan Güleryüz: 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!