FERİZLİ’DE NOSTALJİ YAŞANDI !

featured

FERİZLİ’DE NOSTALJİ YAŞANDI !

Başkan Soğuk, Ferizli’de Eski ve yeni Sporcularla Ferizli Çamlık Çay bahçesinde verilen İftar Sofrasında Buluştu.Kimler yoktu ki, ilk kuruculardan Nurettin samsa, İbrahim Çengel,Necati Tiryaki ve Ferizlispor’un kurulduğu yıldan bugüne kadar hala kulübün birer ferdi olarak yaşamlarını sürdüren onlarca kişi Ferizli’deki iftar sofrasında yerlerini aldılar.  Ferizli Belediyesi Aile Çay Bahçesinde düzenlenen iftar programına, Ferizli Belediye Başkanı Ahmet Soğuk, Sakarya ASKF Başkanı Yaşar Zımba, Ferizli’deki Ferizlispor, Ferizli Karadenizspor, Ferizli Esnafspor, Gölkentspor ve Sinanoğluspor Kulüp Başkanları ile  Ferizli’de yetişmiş eski ve yeni sporcular katıldı.

BAŞKAN SOĞUK : “ FERİZLİ SPOR DALLARINDA ÇOK YOL KATETTİ “

İlçelerinin çok hızlı bir şekilde geliştiğini, büyüdüğünü vurgulayan Ferizli Belediye Başkanı Ahmet Soğuk, şöyle konuştu:” her alanda gelişen bir ilçe durumuna geldik. Artık dışarıdan göç alan bir ilçe konumundayız. Ferizli, spor dallarında da çok büyük mesafe kat etti. Spor camiası adına bizler ne kadar el ele verir, iyi iletişim içinde olursak, çocuklarımızda o denli başarıyı yakalayacaktır. Tek ve ortak bir hedefimiz var; o da çocuklarımızın ahlaklı, düzgün, dürüst, insanlarla iyi ilişkiler içinde olan sporcular olması, iyi yetişmesidir. Ferizlispor denince futbol camiasında saygı gören bir kulüp olduk. Sizlerin başarıları bu heyecanı, enerjiyi, bize yansıtıyor. Buraya teşrif eden tüm sporcu kardeşlerimizi ve katılım sağlayan herkese teşekkür ediyorum. Hayırlı ramazanlar diliyorum” diye konuştu.

BAŞKAN ZIMBA DUYGULU BİR KONUŞMA YAPTI

İftar sonrası bir konuşma yapan Sakarya ASKF Başkanı Yaşar Zımba, “Ferizli her konuda iddialı olan, büyüyen ve gelişen bir ilçe haline gelmiş. Ferizli, sporda da artık adından sıkça söz ettiren bir ilçe oldu. Ferizli’nin, spor alanında da gelişmesinde katkısı olan ve desteklerini hiç esirgemeyen başta Belediye Başkanı Ahmet Soğuk ’a teşekkür ediyorum. Başkanımızın gençlerin spor yapması, onların sağlıklı ve ahlaklı insanlar olması konusunda büyük desteklerini görüyoruz. Ferizli Spor ’da bu sayede her geçen gün biraz daha büyümekte ve ilçenin adını futbolda duyurmaktadır. “diye konuştu.

BAŞKAN SOĞUK’A PLAKET TAKDİM EDİLDİ

Programdan sonra Ferizli Spor Kulüp Başkanı Hidayet Kâhya ile Ferizlispor yöneticileri birlikte, Belediye Başkanı Ahmet Soğuk ’a, Ferizli’de spora vermiş olduğu katkı ve desteklerinden dolayı Ferizlispor plâketi takdim etler.İftar yemeği daha sonra  eski hatıraların anlatıldığı sohbetle gelecek yıl da tekrarlanmak üzere sona erdi.

DSC_6787 DSC_6790 DSC_6791 DSC_6795 DSC_6799

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!