Ferizli Stadı Yükseliyor

featured

Ferizli Stadı Yükseliyor

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Fatih Çelikel, Ferizli İlçe Spor Müdürü Şükrü Özkan ile birlikte, Ferizli Stadında incelemelerde bulundu.

Maliye hazinesinden Spor Genel Müdürlüğüne tahsisli olan 55.054 m2’lik eski çim yüzeyli futbol sahasının olduğu yere yapılan , Ferizli Sentetik Çim Yüzeyli Futbol Sahasında çalışmalar devam ediyor.

Ferizli’deki sahayı yerinde inceleyen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel, Ferizli İlçe Spor Müdürü Şükrü Özkan’dan saha ile ilgili son bilgileri aldı.

Çelikel; yeni zeminiyle, soyunma odalarıyla ve 500 kişilik kapalı tribünü ile modern bir görünüme sahip olacak olan futbol sahamız tamamlandığında ilçemizdeki takımlara ve amatör futbol camiasına hizmet vermeye devam edecektir“  dedi.

FOTO: 1-2-3-4: Ferizli Sentetik Çim Yüzeyli Futbol Sahasında çalışmalar devam ediyor.

FOTO: 5-6-7-8: Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel, İlçe Spor Müdürü Şükrü Özkan’dan Ferizli sahası ile ilgili son bilgileri aldı.

FOTO: 9: Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel, Ferizli İlçe Spor Müdürü Şükrü Özkan ile birlikte Söğütlü Kaymakamlığına geçerek, Söğtütlü İlçe Spor Müdürü Özgür Aygün’le birlikte sohbet ettiler.

 

 

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!