Ferizli sahası dökülüyor

featured

Ferizli sahası dökülüyor

Özel Haber: Nazım Aktürk

Ferizli sahası ufak oyun alanı ile beraber çevre düzenlemesi ile de bu ilin kötü sahalarından birisi . Futbola kapılarını açtığı günden beri bir türlü çevre düzenlemesine el verilmeyen hali ile görüntülediğimiz Ferizli sahasının bu halini çektiğimiz resim eşliğinde, ilgili olanların önüne koyuyoruz. Tribünleri, Protokle ve basına ayrılan kulübelerin pas tutan hali Süper ligde olan ,bu gün Bala çıkma mücadelesi veren futbola yatkın Ferizli’ye  yakışıyor mu?

KİM YAPACAK?

Eskiden Özel İdareden Sakarya’daki amatör sahalar için çevre düzenlemesi adı altında ödenek çıkardı. Daha sonra bu ödenek ASKF tarafından tesis olarak eksiği olarak sahalara dağıtılırdı. Bu gün nasıl oluyor?  Özel İdareler devreden çıktı. Peki ama bu eksikleri kim onaracak? ASKF mi, Belediyeler mi. Biz  bu konuda bilgi sahibi değiliz. Bilgi sahibi olanlar Spor Kamuoyuna açıklamada bulunurlarsa bizde aydınlanmış oluruz.

FUTBOL GÜVENLİ SAHADA OYNANIR

Futbol oyunu ,hakemiyle ,oyuncu grubuyla emniyet adına ,sağlıklı ,tehlike arz etmeyecek  güvenli sahalarda oynanır. Yırtık tel örgülerden bir ayağınızı içeri attığınızda ,sahada olacağınız Ferizli sahasında sizce bu güven var mı? Bu gün için takımlarında şikayet kutusunda yer alan Ferizli sahası Futbola , sağlıklı futbol oynanmaya müsait bir tesis değildir. Bunun için bu sahanın boyundan başlayarak , yeni bir çevre düzenlenmesi  sağlıklı futbol için en önemli yapılması gereken hizmet hamlesi olarak ortada duruyor.

1 (1) 2

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!