FENERBAHÇE’YE BİR YILDIZ DAHA KAYDI

featured

FENERBAHÇE’YE BİR YILDIZ DAHA KAYDI

Gün geçmiyor ki futbol yatağı Sakarya’dan başarılı sporcular yetişmeye devam etmesin.. Türkiye futboluna ünlü yıldızlar yetiştiren Sakarya, sporun en önemli unsurları olan antrenörler, yöneticiler ve sonunda da sağlık konusunda değerli kişiler yetiştirmeye devam ediyor. Bunlardan biri de Göktan Aydıncı oldu.

FENERBAHÇE’YE TRANSFER OLDU

Sakarya’mızın yetiştirdiği önemli isimlerden biri daha Fenerbahçe’ye transfer oldu.Sporun en önemli destekçisi olan Fizyoterapist Mesleğine başlar başlamaz  bundan önceki sezon Antalyaspor ve Fenerbahçe’de futbol takımlarında stajını bitiren genç Göktan Aydıncı yapılan görüşmeler sonrasında Fenerbahçe ile sözleşme imzalayarak Süper ligde mücadele eden ve bu sezon da Şampiyonlar liginde Türkiye Voleybolunu temsil edecek olan Fenerbahçe Voleybol takımının Fizyoterapist görevine başladı. Yapılan sözleşme sonrasında gazetemiz Spor Müdürü Sırrı Şanlı ile duygularını paylaşarak mutluluğunu dile getiren Aydıncı “ gönlümde yatan en önemli bir yerde görev yapacağım için çok heyecanlıyım. Branşımız ne olursa olsun sporun her dalında ve her kesiminde bir Sakarya’lı olarak ilimi temsil etmek bana gurur veriyor. “ Diye konuştu.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!