Fenerbahçe uzun süredir görüşmeleri sürdürdüğü Cristian Medina transferinde mutlu sona ulaştı. Sarı-lacivertliler, Medina’nın yanı sıra kulübü Boca Juniors ile de her konuda anlaşmaya vardı.
Fenerbahçe yaz transfer döneminde Cristian Medina için uzun süren transfer çalışmalarında bulundu. Ancak Medina’nın çok istemesine rağmen kulübü Boca Juniors bu transfere vize vermedi. Arjantin ekibi, transferin ancak ocak ayında olabileceğini vurguladı.
Şimdi de ara transfer yaklaşırken Medina transferi bitecek mi dişe düşünülürken, sevindiren haber geldi. Gazeteci Ceyhun Samet Yüksel’in aktardığı bilgilere göre Fenerbahçe, Medina transfer için Boca Juniors ile her konuda anlaşmaya vardı.
Buna göre Fenerbahçe 10 milyon Dolar bonservis ve 5 milyon Dolar kolay bonus ödeyecek. Sonraki satıştan yüzde 20 pay verilecek. Bonservis ödemeleri 5 taksit olacak. Medina’nın Fenerbahçe’nin yaptığı son teklif için ‘kabul etmezseniz oynanam’ şeklinde çektiği rest de çok etkili oldu.
İlgili Haberler