Favori kazandı

Favori kazandı

Denizli’de canlı canlı yaşadığımız 2-0’a baktığımızda Sakaryaspor’un Denizli galibiyeti kolay kazanıldı gibi gözüküyor ama değil. Güzel olan golü ilk 10 dakika içinde bulmamız oldu. Ancak takım bizim gibi düşünmüyordu ve erken bulduğumuz bu gol takımı rahatlatacak diye beklerken skoru koruma içgüdüsü içine soktu. Ancak daha maçın bitmesine çok vardı ve Sakaryaspor’un skoru koruma içgüdüsüyle mahkum oynaması ne klasına yakıştı, ne adına.

İlk yarı böyle bitti, dalga dalga gelen Denizli atakları başımıza çok şükür ki iş açmadı.

İkinci yarı değişmeyen roller Denizli’yi daha da yüreklendirdi ve 60. dakika da beraberliğe çok yaklaştılar, kalecimiz Ozan geçit vermedi.

Sakaryaspor’un tedirginliği diyelim ki 3 haftadır kazanamamasından kaynaklandı ama Denizli Büyükşehir Belediyespor takımı da bu ligin en zayıf halkalarından biriydi.

Sakaryaspor’un 2-0 yendiği Denizli Büyükşehir Belediyespor’u iki hafta önce burada Sultanbeyli Belediyespor takımı da aynı skorla yenmişti.

Netice de netice güzel, ancak çok işimiz var çok.

Zafer’in kafa golü sadece skor olarak rahatlattı, takım rahatladı, bu galibiyet umuyorum özgüven açısından iyi oldu.

Bu galibiyet yeni hocamız Tuncay Şanlı için daha da iyi oldu.

Bütün gözler Sakaryaspor’dan ziyade Tuncay Şanlı’nın üzerindeydi ve yeni hocamız yeni işine galibiyetle başlamış oldu, herkes sevindi.

Şimdi önümüzde 6 Kasım’da 21 puanlı lider Orhangazispor takımıyla Sakarya’da oynayacağımız bir maç var ki bu maçı Sakarya’da oynayacak olmak güzel, taraftar destek verecek, takım yürekli oynayacak.

Benim ne düşündüğüme gelince.

Sakaryaspor olsun Tuncay Şanlı olsun bu galibiyetin ardından bulacağı destekle lideri yenecek ve asıl o zaman Sakaryaspor ayağa kalkacaktır.

Şartlar ne olursa olsun Sakaryaspor Denizli’de favoriydi ve favori kazandı.

Önemli olan bu hafta Sakarya’da lideri yenmek.

O zaman kötü günler geride kalacak ve Sakaryaspor yeniden zirveye asılacak ki Sakaryaspor bu ligden lider çıkarsa başarmış olacak.

Yoksa bir play-off daha kim düşünüyor bilmiyorum ama Sakarya’da çok kişiyi kesmez diye düşünüyorum.

 

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!