Fatih’ten Önce Fatih den Sonra.

featured

Fatih’ten Önce Fatih den Sonra.

 

Sakaryaspor Nazillispor 2-0 la geçti. Fakat ilk yarıdaki futboluyla saç baş yoldurdu. Bu zamana kadar beğendiğim ve desteklediğim Osman hocayı ilk yarıdaki takım dizilişi ve çıkardığı on bir ile tepki aldı. Sanki deplasman takımı gibi tek forvetle çıkmışsın haftalardır kötü oynayan Murat ve Ramazan Çevik yine sahada bunlara bir de çok kötü bir Beykan katılınca ilk yarı çok kötü bir futbol oynadık buna rağmen iki gol pozisyonunu cömertçe harcayınca soyunma odasına beraberlikle girdik.

İkinci yarı başlarken haftalardır kötü oynayan Murat’ın yerine geçen senenin şampiyonluk mimarlarından biri olan Fatih oyuna dahil olunca takımın hücum şekli ve oyun ruhu o kadar değişti ki Yaz la kış kadar fark oldu. Takıma bir heyecan ve bir hırs geldi.  Geçen sene şampiyonluk maçlarında oynadığımız hırsı gördüm. Beykan da ikinci yarıda oynadığı mevkii beğenmiş olacak ki o da Fatih uydu ve göze hoş gelen bir futbol seyretmeye başladık. Fatih’in getirdiği iki top hovardaca harcanınca takımın ikinci bir santrafora ihtiyacı var demeye başladığımız anlarda. Coşkun’un alınması takımımızın futbol anlamında tam bir ev sahibi hüviyetine büründü.

Sağlı sollu ataklar semeresini dakikalar 75 gösterirken sahanın kahramanlarından Fatih’in getirdiği ve Coşkun’a ısmarlama gönderdiği top ta tam bir göçü vuruşuyla takımını 1-0 öne geçirdiler. Yeni Atatürk stadında buluna Sakarsporlu taraftarlar son 15 dakikada adete bu lige fazlayım diyen bie Sakaryaspor seyrettiler.

Aciz hane bir spor sever olarak Osman hocamdan iç saha maçlarında çift forvet ve Fatihle mutlaka başlamalı diye düşünüyorum. Hocam sana yürekli ve cesur futbolcular gerekiyor Fatih’te bunların hepsi var onu kaybetme ve takıma kazandır. Hem sen kazan hem e Sakaryaspor.

Buradan Çok saygı duyduğum sakaryaspor taraftarlarına da bir şeyler söylemek istiyorum. Stadımız daha yeni yapıldı. Yıllarca modern bir stad bekledik nihayet kavuştuk ama daha ilk maçta koltuk kırdık her halde kale arkasında değişmiş beyaz koltuklar gördük. Ne olur koltuklara basmayalım ayakta seyredecek sekte zeminlere basalım.

Birde stad içi yiyecek ve içeke sıkıntısının yaşandığını gördük devre arsıda basın tribünün sol tarafındaki numaralı üst tribünde ne su ve ne bir yiyecek satılmaması taraftarı zor durumda bırakmış olacak ki seyircilerimizin sitemi vardı. Tabi ki eksikliklerimiz var ama seyircimizin temel ihtiyacı olan su ve yiyecek işini halletmek gerektiğine inanıyorum. Kalın sağlıcakla

 

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!