Fatih Özçelik Ordusporda

TFF 3. Lig 2. Grup’un şampiyonlukta iddialı ekiplerinden Yeni Orduspor, Sakaryaspor’dan Fatih Özçelik ve Atiker Konyaspor’dan İbrahim Alan ile prensipte anlaştı.

Sakaryaspor’un 2. Lig’e yükselmesinde önemli katkısı bulunan tecrübeli sol kanat oyuncusu Fatih Özçelik, Yeni Orduspor’a imza atmaya hazırlanıyor. Sakaryaspor yönetimi ile görüşerek Yeni Orduspor’a gitmek istediğini belirten Fatih Özçelik, olumlu cevap alınca mor-beyazlı ekiple prensipte anlaştı. Futbola Bucaspor altyapısında başlayan kanat oyuncusu Fatih Özçelik, Ankara Demirspor’da 2 kez, Kahramanmaraş BBSK ve Trabzon Akçaabat’ta da 1’er kez kiralık olarak forma giymişti. 2015-2016 sezonunda bonservisi ile Kastamonuspor 1966’ya transfer olan Özçelik, takımın 2. Lig’e yükselmesinde büyük pay sahibi olmuştu. Bir sezon sonra devre arasında Sakaryaspor’a transfer olan başarılı futbolcu, yeşil-siyahlılarla da 2. Lig’e yükseldi. Fatih Özçelik bu sezon 10 maçta oynadı.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!