Faizsiz ve Taksitle Konut Sahibi Olmak

featured

Kiracılıktan sıkıldınız ve artık konut sahibi olmayı arzu ediyorsanız, ödeme gücünüze göre kira öder gibi ev sahibi olabilirsiniz. Eğer konut kredisi ile ev sahibi olmak istiyorsanız alacağınız evin değerinin %25’i kadarı peşinatınız olması gerekiyor. Çünkü bankalar evin değerinin maksimum %75’ine kadar kredi verebiliyor. Gereken peşinat tutarına sahip olsanız da yüksek faiz oranlarından dolayı satın alacağınız ev neredeyse 2-3 katına mal edilmiş oluyor.

Yaklaşık 25 yıldır dar ve orta gelirli vatandaşlar öncelikli olmak üzere faiz ödemeden ev sahibi yapan Eminevim, temeli dayanışmaya dayanan sistemleri ile faizsiz ve vade farksız bir şekilde ev almanın kapılarını aralıyor. Eminevim, Elbirliği adını verdikleri sistem ile ülkemizde ve dünya genelinde bir ilke imza atarak, kişilerin faizsiz bir şekilde, ödeme gücüne göre beğendiği evi alma olanağı sağlıyor. Eminevim’den faizsiz bir şekilde ev almak istiyorsanız Çekilişli Sistem, Peşinatlı Sistem, Vade Ortası Sistem,  Kısaltılmış Vadeli Sistem, Değer Artışlı Sistem ya da Sabit Yardımlı Çekilişli Sistemlerden birini seçebilirsiniz.

Faizsiz bir şekilde ev sahibi olabileceğiniz bir diğer firma ise Fuzulev. Eminevim’in ardından sektörde uzun zamandır hizmet veren ve çok sayıda ailenin hayalini kurduğu eve sahip olmasını sağlayan Fuzulev, FPK sistemi ile 5 adımda sizi ev sahibi yapıyor. Faizsiz, peşinatsız ve kredisiz bir şekilde ev sahibi olmak için öncelikle satın almayı istediğiniz evin değerini belirlersiniz. Gruba dahil olduktan sonra her ay noter huzurunda çekiliş gerçekleşir ve grup içerisinden her ay 1 kişi ev sahibi olur. Taksitlerinizin yarısına geldiğinizde sıra size gelmedi ise Fuzulev, evinizi size teslim eder. Kendi bütçenize göre belirlediğiniz taksit ödemelerinin dışında farklı bir ödeme yapmazsınız.

Faizsiz, kredisiz, peşinatsız ve taksitle ev sahibi olmanız için önereceğimiz son firma ise Birevim. Sektörde yaklaşık 3 yıl geçmemesine rağmen hızlı bir şekilde büyüme gösteren Birevim, ev satın alabileceğiniz gibi alt kuruluşu olan Birarabam firması ile hayalini kurduğunuz arabanın sahibi olmanızı sağlıyor. Türkiye’nin çok sayıda ilinde şubeleri bulunan Birevim, tasarrufa dayalı modelleri ile kira öder gibi ev sahibi olmanıza yardımcı oluyor.

Eğer ki ben bu sistemlere güvenmiyorum, en uygun şartlarla ev sahibi olmak istiyorum diyorsanız son alternatif Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Toki tarafından satışa çıkarılan konutlar. Toki evleri ile ilgili son dakika gelişme ve haberlere satilikdairekonut.com adresinden ulaşabilirsiniz.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!