EYVAH! YEŞİLYURT YANDI

EYVAH! YEŞİLYURT YANDI

SAKARYA İHK BAŞKANI ERCAN YILDIRIM AMATÖR ZİRVEDE HAKEMLERİNİ SAVUNDU

Sakarya Amatör futboluna yön veren taban birliklerinin katıldığı toplantıda son haftalarda yaşanan hakemlere darp olayları gündeme geldi. Taban birlikleri başkanlarının söz aldıkları toplantıda söz alan Ercan YILDIRIM net ifadeler kullandı.

ASKF başkanı Yaşar ZIMBA basın mensuplarının sorularını cevapladığı sırada; Bir basın mensupları bu takımlara ne ceza verildiğini sordu? Buna istinaden Hacıkışla ligden ihraç edildiği sahasında maç oynayamayacağı söylendi. Ancak o bölgedeki Yeşilyurt ve H.Dereköy bazı maçlarını Hacıkışlada oynayacak dediklerinde Ercan YILDIRIM söz alarak Hacıkışla sahasında oynanacak herhangi bir futbol maçına hakem ataması yapmayacağız dedi.

Sakarya İl Hakem Kurulu başkanı Ercan YILDIRIM hakemlerini savunarak yapılanlar yanlış, kurum olarak bir duruş sergiliyoruz, hakemler yalnız değildir. Hakemlere yapılanlar kulak ardı edilemez verilecek cezaları cami olarak takip edeceğiz. Bizimde hakemlerimize karşı sorumluluklarımız var. Ulusal medyaya yansıyan olaylar oldu herkesin duruşumuzu desteklemesi gerekiyor. 6222 sayılı Sporda Şiddet yasasını harekete geçirmek için girişimlerimiz oldu. Caydırıcı ve örnek teşkil edecek cezalar bekliyoruz. Bu tür davranışların son bulması için caydırıcı cezalar mutlaka olmalı. Hepimiz sorumluluk bilinciyle hareket etmeliyiz dedi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!