Eyüpspor:2 Sakaryaspor:1

featured

Sakaryaspor, TFF 1.Lig’in 10.haftasında deplasmanda konuk olduğu Eyüpspor’a uzatma dakikalarında yediği golle 2-1 mağlup oldu. Oldukça heyecanlı geçen müsabakada geceye VAR sistemi vurdu.  Ev sahibi ekibin 2 golü VAR’a takılırken Sakaryaspor’un golü VAR kararı ile verilen penaltıdan geldi. Yeşil Siyahlılarda Hurşit yine VAR kararı ile kırmızı kart ile oyun dışı kaldı.

Dk 3 Woolery’in sağ kanattan taşıdığı topta ceza sahası içerine yapılan ortada Ömer Bayram’ın eli ile müdahalesine hakem Ömer Faruk Turtay yaklaşık 2 dakika sonra VAR uyarısı ile penaltı noktasını gösterdi.

GOOOLLL Penaltı atışını kullanan Kabongo Kasongo kaleciyi ters köşeye yatırarak topu ağlara gönderdi.

Dk 23 Emirhan sağ kanattan kullandığı serbest vuruşta kale sahası içerisinde Çağlayan’ın kafa vuruşu üst direkten döndü. Pozisyonu takip eden Yasin vuruşu ağlara gitmesine rağmen hakem ofsayt gerekçesi ile golü geçerli saymadı

Dk 32 Sol kanattan Eze’nin taşıdığı topu içeri ortaladı Sakaryaspor savunmasının hatasında bom boş kalan Recep Niyaz penaltı noktasına yakın noktada plase bir vuruşla topu ağlara gönderdi 1-1

Dk 40 Kasongo’nun orta alandan başlattığı kontra atakta savunmanın arkasına Hurşit’e topu aktardı. Çapraz pozisyonda kaleci ile karşı karşıya kalan Hurşit’in zayıf vuruşu kalecide kaldı.

Dk 42 Eze ile başlayan ev sahibi ekip atağında ara pası ile savunmanın arkasında topla buluşan Cenk Ahmet çapraz pozisyonda sert vuruş az farkla auta gitti.

Dk 43 Orta sahada topu kapan Nalepa bekletmeden aşırtma bir pasla topu savunmanın arasında Kasongo’ya doğru gönderdi. İlk pozisyonda topu kontrol edemeyen Kasongo’nun zor açıdan yaptığı vuruş auta gitti.

Dk 45 Köşe atışında savunmadan seken topta ceza sahası dışında topla buluşan Sinan Kurt’un gelişine vuruşu ağlarla buluştu. Karşılaşmanın hakemi VAR incelemesi sonrasında gol ofsayt gerekçesi iptal edildi.

Dk 50 İkinci yarının hemen başında Hurşit Taşçı rakibine yaptığı kayarak müdahale sonrası doğrudan kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

Dk 60 Ceza sahası içerisine yapılan ortada Çağlayan’ın girdiği ikili mücadele sonrasında koluna çarpan topa VAR kararı ile Ömer Faruk Turtay penaltı noktasını gösterdi. Eze penaltı atışını farklı şekilde üstten auta attı

Dk 70 Cenk Ahmet’in pasında kale sahası içerisinde topu ağlara gönderen Uğur Demirok’un golü VAR kararı ile ofsayt gerekçesi ile iptal edildi.

Dk 82 Hakan Yavuz’un serbest vuruştan ceza sahası içerisine yaptığı ortada Çağlayan’ın kafa vuruşu kale direğinin dibinden auta gitti.

Dk 90+2 Ceza sahasına yapılan ortada savunmadan seken topa Recep Niyaz ceza sahası dışından sert vurdu top ağlara gitti. 2-1

Eyüpspor-Sakaryaspor: 2-1

Stad: Eyüp Stadı

Hakemler:Ömer Faruk Turtay, Murat Temel, Emrah Ünal

Eyüpspor:Harunj Tekin, Dos Santos (Dk 37 Alpaslan Öztürk), Sinan Kurt (Dk 75 Ahmed Yıldız), M.Murat Uçar, Uğur Demirok, Recep Niyaz, Ömer Bayram, İbrahim Akdağ (Dk 15 Taşkın İlter), Ryan Babel (Dk 70 Pa Dıbba), Emeka Eze, Cenk Ahmet Alkılıç

T.Direktör:İbrahim Üzülmez

Sakaryaspor: Cihan Topaloğlu, Çağlayan Menderes, İsaac Donkor, Oğuz Yıldırım (Dk 79 İsmail Erdoğan), Hüsamettin Tut, Emirhan Aydoğan (Dk 71 Serkan Odabaşoğlu), Nalepa (Dk 79 Hakan Yavuz), Yasin Pehlivan, Hurşit Taşçı, River Woolery (Dk 71 Odise Roshi), Kabongo Kasongo

T.Direktör: Serkan Özbalta

Gol: Dk 4 Kabongo Kasongo (Penaltı) (Sakaryaspor) Dk 32-90+2 Recep Niyaz (Eyüpspor)

Kırmızı Kart: Hurşit Taşçı (Sakaryaspor)

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!