ETAP TAMAMLANDI GÖZLER ANTALYA’DA

ETAP TAMAMLANDI GÖZLER ANTALYA’DA

Sakaryaspor Spor Toto 3.Lig’in ikinci yarısının hazırlıklarının ilk etabını tamamladı. 25 Aralık Pazar gününden beri Rüstemler Tesislerinde günde çift idman yaparak çalışan yeşil siyahlılar Perşembe  akşamı yaptıkları son çalışmanın ardından 3 günlük izne çıktı. Sabah core antrenman çalışan yeşil siyahlılar daha sonra tam saha dayanıklılık koşuları ile sabah çalışmasını tamamladı. Akşam üzeri de Teknik Sorumlu Tuncay Şanlı nezaretinde 4 takımlı turnuva ile idmanı yapan Sakaryasporlu futbolcular antrenmanın sonunda ise yüksek tempolu dayanıklılık koşuları yaptı. İnegölspor ve Gölcükspor’dan teklif alan ancak yönetimin bedava bırakmaya niyetli olmadığı Abdülkadir Akyıldız, son çalışmada takımla birlikte yer aldı.

ANTALYA KAMPI 2 OCAK’TA BAŞLAYACAK

3 Gün izin yapacak olan Sakaryasporlu futbolcular ikinci yarını hazırlıklarının ikinci etabı için  2 Ocak’ta Antalya Lara Meles Otel’de kampa girecekler. Yeşil Siyahlılar 13 Ocak’a kadar hazırlıklarını burada sürdürdükten sonra Adliyespor karşılaşması için Ankara’ya hareket edecekler.Sakaryaspor’lu futbolcular, dünkü idmanların ardından 3 günlük Yılbaşı iznine çıktı. Pazartesi günü Rüstemler Tesislerinde toplanacak olan teknik heyet ve futbolcular, buradan İstanbul Sabiha Gökçen hava alanına, oradan da uçakla Antalya’ya geçecek.

Sakaryaspor Antalya kampı süresince 4 hazırlık maçı yapmayı hedefliyor. 5 Ocak Perşembe günü 1.Lig ekiplerinden  Mersin İdmanyurdu ile karşılaşacak olan Yeşil Siyahlılar 7 Ocak’ta Spor Toto 3.Lig ekiplerinden Manisa Büyükşehir Belediyespor ile oynayacak. Teknik Direktör Tuncay Şanlı 9 ve 10 Ocak tarihleri içinde maç ayarlanması yönünde istek de bulunduğu gelen haberler arasında.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!