EŞMESPOR-ALİFUATPAŞASPOR:2-2

featured

2.Amatör futbol ligi heyecanı başladı.

Geyve grubunda mücadele eden takımlarımızdan Alifuatpaşaspor  Geyve şehir stadında oynanan karşılaşmada grubun iddialı ekiplerinden Eşmespor karşısında 90-3 de attığı penaltı golü ile beraberliği yakaladı.

 

Kale önü futbol zenginliği olmayıp orta saha mücadelesi şeklinde geçen Eşmespor-Alifuatpaşaspor maçında her iki takımda buldukları nadir pozisyonları gol ile sonuçlandırınca ilk haftayı birer puanla kapadılar.

 

Eşmespor’da bugün oynadığı futbol ile göz dolduran Ali Duman karşılaşmanın 14. dakikasında Alifuatpaşaspor ceza sahası yayından vurduğu şık vuruşla kaleci Serkan’ı avlayarak takımını 1-0 öne geçirdi. Eşmespor attığı golün sevincini tam yaşayamadan kalesinde beraberlik golünü gördü. Maçın 17. Dakikasında Alifuatpaşaspor’dan Nevruz, Eşmespor kalecisi Mehmet’i de çalımlayarak takımının beraberlik golünü kaydetti.1-1 İlk yarı bu sonuçla bitti.

 

Maçın 2. Yarısına her iki takımda kontrollü başladı. Orta sahada topa daha fazla sahip olma mücadelesi veren her iki takım karşılaşmanın son 5 dakikasında karşılıklı birer gol daha buldu. 85. Dakikada defansın arkasında kendini saklayan Mustafa bir anda buluştuğu topu Alifuatpaşaspor ağlarına göndererek Eşmespor’u 2-1 öne geçirdi.Maç artık böyle bitecek derken Alifuatpaşaspor’un imdadına penaltı golü ile Hamza yetişti.90+3 de Alifuatpaşaspor’lu forvet oyuncusunun ceza sahası içinde düşürülmesine maçın orta hakemi penaltı düdüğü çaldı. Penaltı vuruşunu Alifuatpaşaspor adına kullanan Hamza şık bir vuruşla topu ağlarla buluşturdu. Bu gol sonrası ligin ilk haftasında Eşmespor ile Alifuatpaşaspor 2-2 berabere kalarak birer puanları paylaştılar.

EŞMESPOR-ALİFUATPAŞASPOR:2-2

Hakemler: Furkan Şen – Emirhan Sallıtepe – Mesut Kotan

Eşmespor: Mehmet, İsmet, Engin, Erdal, Ali, Mustafa, Gökhan, Üzeyir, Levent, Gürkan, Salih

Alifuatpaşaspor: Sercan, Kenan, Bilal, Uğr, Hamza, Orhan, Ömer, Gökan, Ramazan, Nevruz, Recep

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!