ESKİMEYEN FOTOĞRAFLAR

featured

ESKİMEYEN FOTOĞRAFLAR

Eski bir fotoğraf bize çok şey anlatır..
Sakaryaspor tarihi bir çok kez önümüze çıkar sosyal medya da ,gazetelerde arşiv vardır..Kulakları çınlasın Rıdvan Duran,ın kapısı çaldığımda Büyükşehir Belediyesine bir not bıraktım..
Not kagıdında aynen şöyle yazmıştım..”Sakaryaspor tarihi ,arşivi yok oluyor..Bir şey yapalım acil destek istiyorum”
Aradan 2 saat geçti ve telefonum çaldı…Gittim anlattım..Tarihimizi unutmayalım eski bir fotoğraf deyip geçmeyelim, stad altında farelere yem olmuş fotoğraflar var.. Ne gerekiyorsa yapın dedi. Hiç unutmam…
Bugün Sakaryaspor o arşiv Büyükşehir de var Dergi çıkartan arkadaşlara duyurulur..Belki lazım olur…

Taraftar derneği
Hani öyle deriz. Taraftarlar derneği…
Ne alaka bence taraftar derneği olması lazım …lar kelimesi fazla bence …yıllar sonra yeniden açıldı. Emeği geçenleri kutluyorum..Bizde zamanında çok uğraştık, ondan koltuk , şundan sandalye falan …Eskişehire 20 bin kişiyi götüren dernekti o günlerde….Taraftar için faydalı işler yapsınlar ..Birlik ve beraberlikle eski günlere ..

*
Transfer yönetimin işi?
Yönetim ,hoca transfer rotasını çizmiş ancak. Sakaryalı oyunların liglerde oynadıkları futbolu analiz etmek. Biraz da gözümüzü onlara çevirmek gerek.
Sonuçta bizim cocuklar dimi..
En iyisi sakaryalı olsun..Gelecek yılı da düşünürsek , efsane bir takım çıkar ortaya , Salih Dursunlar , Mehmet Akyüz falan dimi.. benimki sadece belki bir hayal..
Gerçek olanı yönetiö yapacak zaten..
Neyse yoruldum..Düşünmekten birazda başkaları düşünsün dimi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!