Ertuğrul Akgün Sakarya’da ilki başardı

Ertuğrul Akgün Sakarya’da ilki başardı

Türkiye Profesyonel boks federasyonu Teknik komiteden sorumlu olarak as başkanlığına getirildi.

 

Geçtiğimiz Pazar günü İstanbul Marmara Üniversitesi Kampüsü Salonunda yapılan toplantıda Profesyonel boks duayeni olan Cemal Kamacı ve Federasyon başkanı Hayrettin Dikkanoğlu nezaretinde üyelerin katılımı ile yapılan secimde Ertuğrul Akgün Türkiye Profesyonel boks federasyonu Teknik komiteden sorumlu olarak as başkanlığına getirildi

2012 yılından bu yana faaliyetlerini sürdüren Profesyonel Boks Federasyonu yeni  dönemde bu faaliyetlerinde daha faydalı olacağını düşünerek şehrimizin Bokstaki tek adresi olan Ertuğrul Akgün’ü yapılan oylamada oy üstünlüğü ile as başkan olarak göreve üstlendi.

Bu konuda konuşma yapan Akgün bana verilen bu görevden dolayı hepinize teşekkür ederim. Amacımız amatör bokstan Profesyonel boksta öncülüğünü yapan Cemal kamacı ağabimiz gibi boksör bulup yetiştirmek için kollarımızı şimdiden sıvazlayıp yolumuza devam edeceğiz inşallah Allah bizleri sizlere mahcup etmesin diyerek kürsüden ayrıldı.

Öte yandan Türkiye’nin medarı iftarı olan Cemal kamacı’ Bu konuda Ertuğrul Akgün’e güveniyorum başaracaktır .Önümüzdeki günlerde Ertuğrul Akgün’le beraber  Avrupa Profesyonel boks Federasyonu toplantısına gideceğiz . Güzel günler yakında inşallah dedi.

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!