Erkan Sezgin’den açıklama

featured

Erkan Sezgin’den açıklama

Geçtiğimiz günlerde Sakaryaspor futbol şube sorumlusu Erkan Sezgin, Orkun Dervişler adındaki futbolcu hakkındaki transferi ile ilgili kendisine yöneltilen eleştirilere bire bir yanıt verdi.

Erkan Sezgin’in  Türk futbolu konusunda bilgisi olmadığını ifade eden dostlara sesleniyorum bir kere Erkan Sezginin nerelerde ne zaman top koşturduğunu araştırıp öğrenmeleri gerektiğine inananlardan biriyim. Çünkü Erkan Sezgin  Futbolun içinden gelmiş futbolun her kademesinde görev almış ve dostlarının hatırına  şu an Sakaryaspor Futbol Şube Sorumluluğu görevini üstlenmiş olduğunu iyice öğrenin derim.

Erkan Sezgin . Orkun Dervişler’in transferi hakkında  şahsına yöneltilen haksız eleştiriler sonunda açıklama isteğinde bulunup kendini savunmuştur.

Erkan Sezgin hakkında bilinmesini isterim ki bu transferin son karesi hariç hiç bir evresinde yer almamıştır. Bazı arkadaşların bilgi ve iletişim eksikliğinden doğan hatayı ve bu hata içerisinde  bir hatayı işleyerek haksız yakıştırmalar yapmak ayıptır ve  kimseye fayda sağlamaz. Yapılan haksızlık konusunu gündeme taşımak öncelikle Sakarya kulübü zarar görür. Bu birincisi idi. İkincisi ise bu gibi eski Sakaryasporlu futbolcuların kulüp yönetiminde olması kulübün hem maddi hem manevi katkısı olacağına inananlardan biriyim.

İsmail Gürses’ten kalan sorunları konuşacaklarına nelerle uğraşıyorlar. Siz bir kere Erkan Sezgini şahsen tanıyın . Ama mutlaka tanıyın derim. Değerli gazeteci arkadaşlarımız.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!