Ergene Velimeşespor-Sapanca Gençlikspor: 1-1

featured

TFF 3.Lig’de mücadel eden Sapanca Gençlikspor ligde kalma yolunda çok kritik bir maçaçıktı. Yeşil Beyazlılar deplasmanda karşı karşıya geldiği Ergene Velimeşespor ile 1-1 berabere kalarak işini zora soktu.

TFF 3.Lig 2.Grupta 297.hafta mücadelesinde Sapanca Gençlikspor, deplasmanda Ergene Velimeşespor’a konuk oldu. Yeşil-beyazlı takım, rakibi önünde ilk yarıyı 28’te Akif’in golüyle 1-0 geride kapattı. İkinci yarıya hızlı başlayan Sapanca Gençlikspor 51’de Gülhan ile eşitliği sağladı. Kalan bölümde gol için ataklar geliştiren Sapanca Gençlikspor bunda başarılı olamayınca maç 1-1 sona erdi. Bu sonuçla puanını 22’ye yükselten yeşil-beyazlı temsilcimiz bitime 3 hafta kala 5 puanlık farkı kapatamazsa Bölgesel Amatör Lig’e düşecek.

ERGENE VELİMEŞE: 1
SAPANCA GENÇLİK: 1
STAT: Mustafa Kemal Atatürk
HAKEMLER: Serkan Gürbüz** Mehmet Erdoğan** Burak Savaş**
ERGENE VELİMEŞE: Boğaçhan** Burak** İbrahim** Safa** Mert** Akif** İbrahim** Kadir** Kerem** (Dk.74 Mert Efe*) Yusuf** (Dk.77 Özgen*) Mertcan** (Dk.77 Şevki*)
T.DİREKTÖR: Özgür Sağlam
SAPANCA GENÇLİK: Volkan** Berat** Hasan** (Dk.68 Bekir*) Egemen* (Dk.46 Ahmet*) Nuh** Ömer* Berkay E.* Tolga* Berkay C.* (Dk.77 Emirhan) Alihan** (Dk.46 Gökhan*) Gülhan* (Dk.88 Raif*)
T.DİREKTÖR: Rahmi Avcı
GOLLER: Dk.28 Akif (Ergene Velimeşe), Dk.51 Gülhan (Sapanca Gençlik)
SARI KARTLAR: Dk.1 Burak (Ergene Velimeşe), Dk.20 Alihan, Dk.45+3 Tolga (Sapanca Gençlik)

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!