Erenlerspor- Hendek Akova Barışspor:5-0

Süper Amatör Küme A Grubu’nun iddialı takımlarından Erenlerspor dün Erenler Stadı’nda konuk ettiği Akova Barışspor’u 5-0 mağlup etmeyi başardı. Rahat bir galibiyet alan Erenlerspor puanını 24’e çıkardı

Erenler Atatürk stadında Erenlerspor Hendek Akova’yı evine farklı bir yenilgi ile gönderdi. 5-0 Biten mücadelede ikinci yarıda Oğuzhan Bilen Bahadırın düşürülmesi kazanılan penaltıyı direkle karışık auta gönderirken ilk yarı Necmi ve Cihan Kuroğlu’nun kendi kalesine attığı golle 2-0 ev sahibi Erenler sporun üstünlüğü ile noktalandı. Erenlerspor ikinci yarıda gol için bastıran Hendek Akova Barış önünde 58 de Oğuzhan Bilenin kontratakta Oğuzhan Mutlunun önüne bıraktığı alda at dediği pozisyonda Oğuzhan Mutlu meşin yuvarlağı tavana  çaktı. 3-0.

PENALTI KAÇIYOR

Bu günden sonra çöken ,her hattı ile ayakta kalmakta zorlanan Akova Barış spor önünde 61 de Bahadırın düşürülmesi ile kazanılan penaltıyı Oğuzhan Bilen direk karışımı vuruşla auta attı. Hemen iki dakika sonra Erdi müthiş bir aşırtma ile skoru 4-0 taşıdı. Necminin gol perdesini açtığı günde maça son noktayı Oğuzhan Mutlunun yerine giren Burak 88 de söyledi ve Erenlerspor 5-0 gibi coşkulu bir sonuçla soyunma odasına gitti.

STAT: ERENLER

HAKENLER: Serkan önsal *** Hasan Şatır *** Bilal İnci ***

ERENLERSPOR: Samet ***  Şevket *** Özgür *** Nuri *** Berkan *** Mustafa *** Oğuzhan Mutlu ***( Talha  **) Oğuzhan Bilen *** Onur Necmi **** Erdi ***Bahadır *** (Burak **)

ANTRENÖR: İsmail Küçük

AKOVASPOR BARIŞSPOR: Uğur * Okan * Kadir * Gürkan * Cihan ** Fırat ** Savaş ** Levent ** Talha **( Bayram *) Anılcan ** Ömer **

ANTRENÖR: Ali Kemal Yener

GOLLER: Dk.20 Necmi Onur Dk 25,62 Erdi,Dk55 Oğuzhan Mutlu , Dlk 85 Burak .( Erenlerspor)

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!