ERENLERSPOR FUTBOL YAZ OKULU SERTİFİKA TÖRENİ İLE SONA ERDİ

featured

ERENLERSPOR FUTBOL YAZ OKULU SERTİFİKA TÖRENİ İLE SONA ERDİ

Erenlerspor 2016-2017 sezonu Futbol Yaz Okulu Erenler Belediyesi Spor Kompleksinde düzenlenen sertifika töreni ile sona erdi.

SERTİFİKALARINI ALDILAR

Erenlerspor Futbol Yaz Okulu düzenlenen sertifika töreni ile 174 minik sporcu sertifikasını aldı. Minik sporcular Erenler Futbol Yaz okulunda Antrenörler Şaban Çolak, İsmail Küçük, Gürcan Alkan nezaretinde çalışmalarını tamamladı. Minikler Sertifikalarını Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, Erenler Belediyesi Başkan Yardımcısı Muhammet Kıratlı, ASKF Başkanı Yaşar Zımba, TFF Sakarya İl Temsilcisi Tezcan Demir, Erenlerspor Kulüp Başkanı Tacettin Öztürk ve Erenlerspor AS Başkanı Ahmet Özgedik’in elinden aldı.

“ERENLER, TARİHİ BAŞARILARIN ALTINA İMZA ATIYOR”

Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, Erenler sporun göstermiş olduğu başarılı çalışmalardan dolayı yönetim ve teknik kadroyu tebrik etti. Öztürk “başarılı çalışmaların altına imza atan Erenlerspor her türlü desteği hak ediyor. Erenlerspor Futbol Kulübü her yıl profesyonel futbola yeni genç yıldız adayları kazandırıyor. Türkiye’de birçok profesyonel kulüplere dahi örnek olabilecek bir alt yapı çalışması olan Erenlerspor ’un Başkanını yönetimini ve tüm teknik kadrosunu canı gönülden tebrik ediyorum. Başarılarının artarak devam etmesini diliyor, yaz futbol okulunu başarıyla tamamlayarak sertifikalarını almaya hak kazanan çocuklarımızı da tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.

“YAVRULARIMIZI İYİ BİRER SPORCU OLARAK YETİŞTİRMEK İÇİN TÜM GAYRETİMİZİ GÖSTERİYORUZ”

Erenlerspor Kulüp Başkanı Tacettin Öztürk yaptığı kısa selamlama konuşmasında Erenlerspor’a katkılarından dolayı Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk ve Başkan Yardımcılarına teşekkür ederek, miniklerin ailelerine yönelik yaptığı konuşmada; “Ümid ediyorum ki sosyal anlamda kişisel olarak gelişmiş halde çocuklarımızı bugün sizlere iade ediyoruz. Yavrularımızı iyi birer sporcu olarak yetiştirmek için tüm gayretimizi gösteriyoruz. Tüm sporcularımızı aldıkları başarı sertifikalarından dolayı kutluyorum” dedi.

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!