Erenler U 14 lerde Şampiyon oldu

Erenler U 14 lerde Şampiyon oldu

Erenlerspor U 14 takımı Fatih Kambur önderliğinde U 14 ler de playof karşılaşmalarında sadece Sakarya gücü ile berabere kalıp diğer rakiplerinin hepsini yenerek şampiyonluk kürsüsüne çıktı. Mavi Lacivertliler Sakaryaspor, Adapazarıspor ,Harmanlıkspor ,Sapanca Akademi gibi güçlü takımların yer aldığı grupta son olarak Demirspor’u Seymen, Mert, Yiğit ve Osman’ın golleriyle 4-0 yenerek şampiyonluğa ulaştı. Erenlersporun birinci olarak çıktığı grupta ikinci takımı belirleyecek olan karşılaşmalarda Adapazarıspor-Sapanca Akademi, Sakaryagücü- Sakaryaspor karşı karşıya gelecekler. Bu maçları kazanan takımlar daha sonra ikinci olup Sakaryayı bu yaş grubunda temsil etmek adına final de karşılaşacaklar.

ADAPAZARI VE SAKARYASPOR ZOR OLDU

Erenlersporun U 14 şampiyonluğunda Adapazarısporla oynadıkları maç ön plana çıktı. Erenlerspor ve Adapazarıspor beşte beş yaptıktan sonra Kalaycı sahasında karşı karşıya geldiler. Erenlerspor bu maçta 2-0 geriden gelip son on beş dakikada 3-2 ile müthiş bir geri dönüşe imza attı. Şampiyonluğun habercisi bu yükselişin içinde 2-1 kazanılan Sakaryaspor galibiyetinin de önemli rolü oldu.

ŞAMPİYONLUĞUN İÇİNDEKİ TOPLU SONUÇLAR

Erenlerspor-Sapanca Akademi 2-0

Sakaryagücü- Erenlerspor 2-2

Erenlerspor-Sakaryaspor 2-1

Erenlerspor -Tekspor 4-0

Erenlerspor -Adapazarıspor 4-0

Erenlerspor-Atılganspor 9-0

Erenlerspor-Harmanlıkspor 2-0

Erenlerspor-Demirspor 4-0

.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!