ERENLER SENTETİK SAHASI DÖKÜLÜYOR !

ERENLER SENTETİK SAHASI DÖKÜLÜYOR !
Geçtiğimiz kışta yoğun kar yağışı nedeniyle çöken tribün çatısı ile gündeme gelen Erenler sentetik sahası açıldığından bugüne kadar oynanan sayısız karşılaşmalar nedeniyle deforme olmaya başlayınca ona bağlı olarak ta sıkıntılar meydana gelmekte. Sentetik zeminin bazı yerlerinde meydana gelen çökmeler pek fazla dikkatleri çekmese de penaltı noktalarının çukurlaşması nedeniyle atışı kullanacak sporcular bazı şanssızlıklar yaşamaya devam ediyorlar.
“ HOCAM BİRAZ GERİDEN ATSAM OLMAZ MI ? “
Bu olaylardan biri de geçtiğimiz akşam Erenler sentetik sahasında oynanan Tekspor- Karaaptiler Akınspor karşılaşmasında yaşandı. Tekspor takımı 1-0 Geride iken duraklama dakikalarında bir penaltı atışı kazandı. Ataşı kullanacak olan Tekspor oyuncusu Berat penaltı noktasının çukur olduğunu görünce, biraz daha geriye çekerek düz bir yerden kullanmak istedi. Maçın Hakemi Muhammet Ömür ise topun penaltı noktasına konulmasında ısrar edince ortaya komik bir durum çıktı. Neyse ki hakemin dediği oldu ve atışı da Berat gole çevirdi ya ortada sorun morun kalmadı. Ama bundan sonra ne olacak ?

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!