ERENLER KARIŞTI

featured

ERENLER KARIŞTI

Erenler sentetik sahasında oynanan süper amatör kırmızı grup karşılaşması maçın 90. Dakikasında sahanın bir anda karışması nedeniyle yarıda kaldı. Hendekspor’un kendi sahalarının bozukluğu sebebiyle Erenler’de Pazarköy Eğitimspor’la oynadığı karşılaşmanın 2. Dakikasında Hendekspor Veysel’in golüyle 1-0 Öne geçti. Maçın 25. Dakikasında Pazarköy Eğitimspor Sedat’ın golüyle beraberliği yakaladı ve ilk yarı 1-1 Berabere sona erdi. Maçın ikinci yarısında çekişme arttı. Maçın 90. Dakikasında Hendekspor Hasan’ın golüyle 2-1 Öne geçti. Gole Pazarköy Eğitimspor futbolcuları itirazlarını sürdürürken, Pazarköy Eğitimspor taraftarları Hendekspor kalecisi Talha’nın golden sonra tribünlere hareket çektiği iddiasıyla sahaya atladılar ve saha bir anda karıştı. Güvenlik güçlerinin yetersiz sayıda oluşu sebebiyle Hendekspor kalecisi Talha rakip taraftarlar tarafından ağır bir şekilde dövüldü. Maçın hakemi Uğur Muslu ile yardımcıları soyunma odalarına gittiler. Maçın sonucu ile ilgili kararı İl Tertip Kurulu verecek.

SAHA : Erenler sentetik

HAKEMLER : Uğur Muslu- Sinan Bilgin- Bahadır İleri

HENDEKSPOR: Talha- Okan- ( Fatih )- Duhan- Bekir- Metehan- Beytullah- Melih-( Hamza )- Hasan- Berker- Hüseyin- Veysel

ANTRENÖR : İmdat kum

PAZARKÖY EĞİTİMSPOR : Ali- Sedat- Sergen- Semih- Burhan- Utku-( Abdurrahman )-  Kadir- ( Semih )- Deniz- Ahmet- Mehmet- ( Abdullah )

ANTRENÖR : Turgut Yazıcı

GOLLER : Dk. 2 Veysel Dk. 90 Hasan ( Hendekspor ) Dk. 25 Sedat ( Pazarköy Eğitim )

hendekspor img_0449_resized img_0454_resized

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!