Erenler kaçamadı 3-3

featured

Erenler kaçamadı 3-3

Erenlerspor evinde Erenlerle ligin ilk yarısında deplasmanda uzatmada bulduğu golle 2-2 berabere kaldığı maçın rövanşında, Kocaali Sahile uzatmanın son dakikasında yakalandı ve hep önde koştuğu maçta sahadan 3-3 beraberlikle ayrıldı. Karşılaşmanın ilk devresi Erenler adına 11 dakikada Sinan ,Kocaali sahil adına 34 dakikada İsa’nın golleriyle 1-1 sonuçlandı.

İkinci yarı karşılıklı atılan goller maça heyecan taşırken Erenlerspor 58 de Yaşar’la 2-1 öne geçti. Konuk Kocaali Sahil bu gole 70 de Mustafa ile karşılık verdi ve maça 2-2 ile bir kez daha eşitlik geldi. Erenlerspor sahasında 74 de Ahmet’le yine öne geçti.3-2 . Kocaali Sahilspor, hakemin maça eklediği 8 dakikalık uzatmanın son dakikasında ,   Talha nın ayağından gelen golle Erenleri tekrar yakaladı ve  karşılaşma 3-3 berabere bitti

ERENLERSPOR -KOCAALİSAHİLSPOR:3-3

HAKEMLER:  Ercan Dertli, Beytullah Yiğit, Muhammet Nurettin Kuzuz

SAHA. Erenler Tesislei

Erenlerspor :Tolga, Emre, Oğuzhan, Selim, Hüseyin, Samet,(Berat) Yaşar, Haktan, Sinan, Ahmet, Eren(Efe)

Antrenör Fevzi Çapkınlar

Kocaaeli Sahilspor: Volkan, Sefa, Talha, Muzaffer, Reşit,( Sefa Can), Cihat, Mertali(Yiğit), Şükrü, İsa, enes, Armağan(Gökhan)

Antrenör Uğur Tarakçı

Goller:  Dk 11  Sinan Dk 58 Yaşar Dk 74 Ahmet (Erenlerspor)

Dk34  İsa Dk 70 Muzaffer Dk 90+8 Talha (Kocalisahilspor)

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!