Erenler İftarında 3 kuşak buluşması

featured
Erenler İftarında 3 kuşak buluşması
Sakarya Futbolunun önemli adreslerinden olan,son yıllarda alt yapı başarılarında önde koşan ekipi olan Erenlerspor Salı Akşamı Erenler belediyesi düğün salonunda iftar akşamı yaşadı.
Erenlersporun futbolcuları,Erenler belediyesi çalışanlarının ,spor kamuoyunun buluştuğu ortamda yenilen iftarda Erenlersporun alt yapı yaş grupu sporcularıda yer aldı. TFF Sakarya Bölge müdürü Ferruh Sezgin,ASKF adına Futbol İl temsilçisi Tezcan demir, TÜFAD Başkanı Tamer İlacan ve yönetim kurulu üyesi Fevzi Çapkınlar,Bizim Sakarya Gazetesei adına Nazım Aktürk,Harmanlıkspor kulupü adına ve Kulupler Birliği Başkanı Hüseyin Boz ,Teknik sorumlu Tevfik Tetik,İHK adına Yılmaz Kalk katıldılar.
ÇOLAKTAN KISA KONUŞMA Erenlersporun iftar akşamında kürsüye gelen,Başkanlık bayrağını tacettin Öztürkten alan şaban Çolak iftar akşamı için kısa ama öz bir konuşma yaptı. Konuklara iftara geldikleri ,katılıma isabet etikleri için teşekkür eden Başkan şaban Çolak ,bu iftarda Erenlersporun tarihinde ilk kez üç kuşağı,üç kuşaktan beri süregelen Erenlersporun futbol akışı içinde olanları bir araya toplayarak iftar yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını ,iftara icabet edenlerle paylaştı.
Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!