Erenler Gençlikspor kulübü kuruldu

Erenler Gençlikspor kulübü kuruldu

Yönetim açıklandı

Erenler Gençlik ve Spor kulübü geçici yönetim kurulunda başkanlığı İl spor müdürlüğü, Erenler İlçe spor müdürü Murat Acar üstlendi, Özel Erenler Güneş okulları beden eğitimi öğretmeni, Sakarya Basketbolunun unutulmaz İl temsilcisi Alpay Alev sayman olarak görev aldı. Kurucu üyeler olarak geçici yönetim kurulunda; Erenler İlçesi Milli Eğitim Müdürü Ayhan Ersoy, Erenler İlçesi Halk Eğitim Müdürü Özge Yalçın, Erenler İlçesi Sağlık Müdürü Dr. Ömer Balcı, Erenler İlçesi Kaymakamlık yazı işleri Müdürü Akın Büyüköztürk ve Erenler İlçe spor müdürlüğü Atatürk stadyumu tesisler yöneticisi Özcan Çelikten bulunuyor.

Başkan Acar bilgi verdi

Başkan Acar şöyle konuştu; “ Elbette ki spora hizmet eden çok sayıda kulübümüz var, bizlerde yeni bir kulüp kurarak yola çıktık, tüm çalışmalarımızı herkesin spor yapabileceği program dahilinde yapacağız, hedefimiz tüm spor dallarında hizmet vermek, kuruluşumuzu tamamladık, yakın bir tarihte genel kurul yapıp seçilmiş yönetim olarak çalışmaya başlamak istiyoruz, şimdiden çok destekler almaya başladık bu bizi mutlu etti, Erenler Gençlik spor kulübü olarak çok büyük projelerimiz olacak” dedi.

 

 

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!