Erenler Futbola Hazır

featured

Erenler Futbola Hazır

Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Erenler Atatürk Stadyumunda bakım onarım ve yenileme çalışmalarında sona gelindi.

Sakarya Amatör Futbolun neredeyse tüm yükünü çenek Erenler Atatürk Stadındaki 1 Nolu Saha 2010 Yılında Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Sentetik Zemine çevrilmişti. Yine 1984 yılında Sakarya Amatörüne hizmet olarak sunulan Erenler’deki 2 Nolu Doğal Çim Sahada Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünce bu yıl Sentetik Çim Zeminli sahaya dönüştürüldü. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünce Erenler 1 Nolu Sahanın tribünü yenilenirken, 2 Nolu Sahaya 500 kişilik yeni bir tribün yapıldı.

Erenler’de yeni yapılan sentetik saha ve tribünlere ek olarak 4 adet giyinme odası, kantin ve kütüphane yapıldı. Peyzaj çalışmalarının devam ettiği tesislerde temizlik ve güvenlik önemleri de alındı.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Arif Özsoy ; “ Amatör futbolumuzun en gözde tesisleri olan Erenler’de, önce tribünleri yeniledik. Ardından da 2 Nolu Sahayı Sentetik Çim zeminli sahaya dönüştürdük. Ayrıca 500 kişilik tribün ve yeni giyinme odaları yaparak, spor müsabakalarının sorunsuz oynanması için müsabakalara hazır hale getirdik. Sakaryamıza hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!