Erenler Bolu’yu fethetti

Erenler Bolu’yu fethetti

Sakarya U 15 lerde Erenlersporla bir üst turu görme başarısını Boluda yakaladı. FatiH Kanurun öğrencileri grupta zorlanırken finalde sonuca çok rahat gitti. Oluda Cilimliyi 2-1 yenen Erenlerspor Zonguldak kömür önünde 2-0 dan müthiş bir dönüşe imza atarak 2-2 iten mücadeleyi penaltılar sonrası kazanarak adını grup finaline yazdırdı.

KASTAMONU DİRENEMEDİ

Boludaki grup finalinde Erenlerspor Kastamonu Özel İdaresini rahat geçti. İlk yarısı Enes ve Eymenin golleriyle 2-0 biten karşılaşmada Erenlerspor ikinci yarı farka koştu. Bu yarıda Mavi eyazlılar Mert (2) Mertcan ve Mitatla farkı artırdı ve Sakaryaya 6-0 lık zaferle döndü. NAZIM AKTÜRK

Demir yenilmeden döndü

Sakaryanın Türkiye şampiyonasındaki U 15 temsilçilerimizden biri olan Demirspor Eskişehirde yenilmedi ama grup finaline kalamadı. Mavi Laçivertli gençler Afyon Jet ile 1-1 eraere kalırken Ankara Hacettepe ilede 0-0 beraere kaldı. Demirsporun bulunduğu gruptan finali gören takımın adı Hacettepe oldu.

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!