ENTERESAN BİR U-15 LİGİ HİKAYESİ !

featured

ENTERESAN BİR U-15 LİGİ HİKAYESİ !

Sakarya U-15 Ligi Merkez a-b-c Olmak üzere hazırlanan üç grupta toplanan toplam 24 Takımın iştirakiyle başladı ve şu ana kadar 5. Hafta karşılaşmaları oynanırken, Merkez A Grubunda çok enteresan bir görüntü çıktı. Bu grupta takımlar hiç karşılaşma yapmadan play-Off’a çıkan ekipler oldular. Çünkü hazırlanan programa göre sahaya çıkan takımların karşılarında oynayacakları takımlar müsabakalara çıkmayınca diğer takımlar da hiç maç yapamadan hükmen galibiyetlerle play’off’a çıkan takımlar olacaklar.

BU DEFA İKİSİ DE VARDI AMA

Çarşamba günü Erenler Sentetik sahada saat 17.00’da oynanacak olan Yıldırımspor-Arifiyespor U-15 Ligi karşılaşmasına her iki takım da geldi ve maç öncesinde ısınmalarını yaptılar. Maçın hakemleri de sahanın ortasında ısındılar. Derken maçın başlama saati geldiğinde takımlar sahada hazır beklerken saha komiseri takımlara gelerek lisanlarını iade etti ve maçın hakemlerinin bu müsabakanın oynatılamayacağını söyledi. Bunun denenini de açıklarken, Arifiyespor takımının yöneticisinin olmasını gösterdiler. Oysa Arifiyespor takımının başında Zafer Yıldırım vardı. Yıldırım eski hakemlerden ve eski hakem atama sorumlusu idi. Ama ne var ki bunun bir önemi olmadı ve hükmen galip gelen Yıldırımspor U-15 takımı hiç maç oynamadan play-off’u garantileyen ilk takım oldu. Durum böyle olunca da iki takım günü boş geçirmemek amacıyla Zafer Yıldırım’ın yönetiminde özel bir karşılaşma oynamayı tercih ettiler. İki takım da bir arada birilerine nazire olsun düşüncesiyle günün anısına bir de fotoğraf çektirmeyi ihmal etmediler.

BU UYGULAMANIN DEVAMINI BEKLİYORUZ !

Yıldırımspor antrenörü Murat Gürtürk ile Arifiyespor takımının antrenörü Zafer Yıldırım bu durum karşısında çok üzüldüklerini söylerlerken, “ bu gibi uygulamaların sadece bize değil diğer takımlara da uygulanmasını bekliyoruz. Diyeceğimiz bir şey yok ama sitemimiz çıkmayan takımlaradır. Hafta içerisinde tüm zorluklara rağmen maçlara çıkabilmek amacıyla işimizden gücümüzden oluyoruz ama çıkmayan kulüplerin bu durum hiç umurlarında bile değil. Madem çıkmayacaktınız o zaman lige niye katılıyorsunuz “ Dediler.

arifiyespor-u-15 u15-ens-1

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!