Engin çekildi, Tekneci tek kaldı

featured

Engin çekildi, Tekneci tek kaldı
TFFHGD Sakarya Şubesinin seçimi öncesi adı ,Ahmet Öztürk ve ekibinin görev almayacaklarını açıklamalarının ardından ,Başkan adayları arasında gecen Erkan Enginin ,camianın ileri gelenlerinden gereken desteği görmemesi sonucunda, yarıştan çekilmesinin ardından , Gürkan tekneci Başkanlık yarışında tek kaldı. Hakem Derneğinin seçiminde tek aday olarak sandığa gitmesi beklenen Gürkan Tekneci kuracağı yönetim ve ortaya koyacağı yeniliklerin içini şu sözlerle doldurdu. Nazım Aktürk
TEKNECİNİN HEDEFLERİ
Daha öncesinden İlk Hakem kurulu ve Dernek yöneticiliği deneyimi olan Başkan Adayı Gürkan Tekneci, yönetim bağlamında farklı ve de genç isimlere yer vereceğinin işaretlerini verirken, icraat konusunda farkındalık yaratacak düşüncelerini açıklarken şunları söyledi. Eğitimsel anlamda atılım yapmak adına, her ay hakemleri her konuda bilgilendirmek adına eğitim çalışmalarına ağırlık vereceğine vurgu yapan Gürkan tekneci, Pisikolok nezaretinde hakemlerin her konuda sorunlarını dinlemek, onların ufkunu açmak adına çalışmaları Hakem derneği çatısı altına taşıyacaklarını belirtti. Başkan adayı Gürkan tekneci hakemlerin beden dillerini geliştirmek adına da çalışmalar yapılacağını, her ay mutlaka Hakem camiasını farklı etkinliklerde bir araya getireceklerinde icraat paketinin sonuna ekledi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!