“ENDİŞE ETMEYİN”

featured

“ENDİŞE ETMEYİN”

Kulüplerimizin ve spor kamuoyunun “futbol il temsilcisi” beklentisi en kısa zamanda gerçekleşecektir.Amatör işler kurulu başkanı sayın ALİ DÜŞMEZ ve Sayın SASKF.Başkanı YAŞAR ZIMBA ve yönetimi sakaryamız için doğru olanı belirleyip yürürlüğe koyacaklardır.

Kulupler Birliği başkanı olarak ben buna inanıyorum.

Aday olduğum andan itibaren dile getirdiğim gibi askf başkanının liderliğinde il temsilcisi dahil tüm taban birliklerinin kurumsallaşmasını sağlamalıyız.

Alınan kararlar kişilere özel olmamalı….. Alın terine saygılı, Adaletli hizmet anlayışı, yıllık fikstür, Tertip kurullarının seçimle iş başına gelmesi, Futbola hizmet paketini taban birlikleri paylaşılma projesi bu ilde daha önce vizyonda olmayan bir hizmet anlayışı.

Şu bir gerçek Sakarya da artık futbola hizmet anlayışı değişmeli. Amatör futbolun içindeki sorunları çözecek, bu işe daha fazla mesai aktaracak, daha bilgili ve de tecrübeli kişilere ihtiyaç var..En önemliside sakaryamızda bu sorunu çözecek bir askf başkanı ve yönetimi var…sakın endişe etmeyin……KULÜPLER BİRLİĞİ BAŞKANI

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!