“En zor deplasmanlardan birine çıkacağız”

“En zor deplasmanlardan birine çıkacağız”

7 Nisan Cumartesi günü karşılaşacakları Banvit maçı öncesinde açıklamalarda bulunan Koç Selçuk Ernak, “Banvit bu ligin zor deplasmanlarından, en iyi takımlarından biri. Kendi sahamızda oynadığımız mücadeleyi kazandığımız için bu maça daha fazla dikkat göstereceklerdir. Güzel bir maç olacağını ümit ediyorum” dedi.

 

Sakarya Büyükşehir Basketbol Kulübü, Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nin 24. Haftasında karşılaşacağı Banvit maçı hazırlıklarına başladı. 7 Nisan Cumartesi günü oynanacak zorlu mücadele öncesi Koç Selçuk Ernak yönetiminde çalışmalarını gerçekleştiren Büyükşehir, zorlu mücadeleden galibiyetle ayrılarak yeni bir seri başlatmak istiyor. Koç Selçuk Ernak, ligin en zor deplasmanlarından birine çıkacaklarını ve güzel bir maç olacağını söyledi.

 

Geri döndük ama kazanamadık

İstanbul Büyükşehir Belediyespor mücadelesini değerlendirerek konuşmalarına başlayan Koç Selçuk Ernak, “İstanbul Büyükşehir, playoff iddiasını sürdürmek için bu maça çok iyi hazırlanarak geldi. Eksiklerimizden dolayı çok iyi hazırlanamadık. Maalesef ilk yarıda kendi seviyemizin çok altında bir basketbol oynadık. Soyunma odası dönüşünde daha iyi bir oyun ortaya koyduk. Farkı da 5-6 sayılara kadar indirdik ancak sonuç olarak kazanamadık” dedi.

 

Güzel bir maç olacak

Banvit maçını da değerlendiren Ernak, “Öncelikle Banvit maçından ziyade kendi durumumuzu değerlendirmek lazım. Takım olarak 5 eksikle oynuyoruz. Eksiklere rağmen kendi basketbolunu oynayabilen başka bir takım yok. Oyuncularımız maçı sonuna kadar zorlayabiliyor. Bu bizim gurur duyacağımız bir durum. Banvit de bu ligin zor deplasmanlarından, en iyi takımlarından biri. Kendi sahamızda oynadığımız mücadeleyi kazandığımız için bu maça daha fazla dikkat göstereceklerdir. Banvit kulübünün bizim için yeri ayrı. 10 sene burada görev yaptım. Türk basketboluna katkısı ve kalitesi ortadadır. Onlara karşı oynamak bizim için özel bir durum. Güzel bir maç olacağını ümit ediyorum” diye konuştu.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!