EMRE DEMİRCİOĞLU-SAPANCA 1837 MAÇI TEKRAR

featured

EMRE DEMİRCİOĞLU-SAPANCA 1837 MAÇI TEKRAR

Önceki Akşam oynanan ve 3-3 Berabere biten Emre Demircioğlu İnşaat- Sapanca 1837 maçı tekrar edilecek. Tertip komitesine yapılan video görüntülü itiraz komitece kabul edildi ve maçın tekrar oynatılmasına karar verildi.

BU AKŞAM SAAT 21.00’DA YENİDEN

Olgunlar tertip Komitesinin kararı aynen şöyle : “ Gazi Metal 28’nci Sakarya Olgunlar Futbol Turnuvasında Salı akşamı oynanan Sapanca 1837-Emre Demircioğlu İnşaat maçı ile ilgili yapılan itiraz, Turnuva Tertip Komitemizce görüşülmüştür. Sapanca 1837 takımının seri penaltılar sonucu 15-14 kazandığı maç ile ilgili kamera kayıtları incelenmiş olup, Emre Demircioğlu İnşaat takımının, sayılmayan penaltısının nizami olduğu görülmüştür. Son MHK talimatlarının ve değişen oyun kurallarının dikkate alınmasından sonra, karşılaşmanın 25 Ağustos Perşembe akşamı Saat 21.00’de yeniden (İlk dakikadan) itibaren oynatılmasına karar verilmiştir. “

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!