Emirler dökülüyor

featured

Emirler dökülüyor

Emirler sahası uzun yıllardır futbola hizmet ediyor. Bayram Berberin ve köy halkının gayretleri ile oluşan bu sahanın bakımı düne kadar Çaybaşı Bekirpaşa ya yani ,Emirler halkına ,dolayısı Bayram berberin sırtında geziyordu.. Bekirpaşa -Söğütlü maçı için yıllar sonra gittiğim bu sahada gördüğüm manzarada, GSİM lüğüne devredilen sahanın, eski halinden farkı olmadığına tanık oldum. ÖZEL HABER  NAZIM AKTÜRK

20 YILLIĞINA GSİM LÜĞÜNE DEVREDİLMİŞ

Emirler sahasını çevreleyen Tel örgüler dökülüyor. Emirler sahasında soyunma odaları, Tribünler aynı. Kısa bir süre önce GSİM lüğüne devredilmiş ama daha buraya devlet eli değmemiş. Gün gelir belki değer ama, bu haliyle burada amatör maç nasıl l oynanıyor? Çektiniz resimlere bakınca görürsünüz, olası bir saha içi olaylarında, seyredenler sahaya girmek istese bu çok kolay.

FUTBOLDA SAHA EMNİYETİ ÇOK ÖNEMLİ

Bekirpaşada olay çıkar demiyoruz. Bekirpaşa halkı  ( Emirler)genelde bu tür olaylara çoğu kez uzaktan bakar. Ancak futbol müsabaka talimatında futbol güvenli sahada oynanır der. Emirler sahasının etrafını çevreleyen tel örgüleri dökülüyor. KYK dan gelen yeni müdür Arif Özsaya hatırlatmak isteriz,20 yıllığına GSİM lüğüne devredilen Emirler sahasının bakımı için ne zaman devreye gireceksiniz?

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!