ELAZİZ’E PATLADIK 4-0

featured

ELAZİZ’E PATLADIK 4-0

Sakaryaspor Spor toto 3. Lig 24. Haftasında evinde Elaziz Belediyespor’u ağırladı. Maça iyi başlayan Sakaryaspor müsabakanın 6’ncı dakikasında Serdar Ümit Deniz’in penaltıdan attığı golle 1-0 öne geçti.  Müsabakanın ilk yarısı Sakaryaspor’un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi. 45. Dakikada Elaziz Belediyespor’dan Okan Sarı Kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Sakaryaspor 59’ncu dakikada Serdar Ümit Deniz’in golü ile farkı 2 ‘ye çıkarttı. 2-0  75’nci dakikada Fatih Özçelik’in golü ile 3-0 öne geçen Yeşil-siyahlılar, 88nci dakikada Mümin Aysever’in golü ile Elaziz Belediyespor’u 4-0 yendi. Teknik Direktör Osman Özdemir ile iyi bir çıkış yakalayan Sakaryaspor ‘da tüm futbolcular harika bir oyun çıkartırken Canberk, Serdar Ümit ve Erçağ dört dörtlük mücadeleleri ile maçın en önde gelen isimleri oldular. 25. Hafta Darıca Gençlerbirliğispor deplasmanına gidiyor. Darıca Gençlerbirliği TFF 3.Lig 3. Grupta 49 puanla 2. Sırada yer alıyor.

OSMAN’LI DÖNÜŞ

Sakaryaspor maça iyi başladı ama ilk tehlike 5. dakikada Elaziz Belediyespor’dan geldi.

Bu pozisyondan hemen bir dakika sonra Sakaryaspor soldan Fatih’le geldi onun ceza alanı içerisine yaptığı orta rakip savunma oyuncusu Serhat’ın koluna çırptı ve dışarı çıktı. Maçın hakemi tereddütsüz penaltı noktasını gösterdi. Atışı yapan Serdar Ümit kaleciyi ters köşeye yatırdı ve Sakaryaspor 1-0 Öne geçti. Golden sonra Sakaryaspor’da kısmen de olsa bir yavaşlama görülürken zaman zaman da ataklar düzenlemeye devam etti. Maçın 44. Dakikasında çok enteresan bir pozisyon yaşandı. Sakaryaspor ceza alanı önünde bir ikili mücadelede rakibi ile hava topuna çıkan Elaziz Belediyespor oyuncusu Okan faul yapıldığı gerekçesi ile hakemi protesto ederken ayağından çıkan ayakkabıyı maçın hakemine fırlatınca bu oyuncu kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Oyuncu ihraç edildikten sonra maçın hakemine saldırmak istedi araya girenler bu oyuncuyu saha dışına almakta zorluk çektiler. İlk yarı penaltıdan atılan golle 1-0 Sona erdi.

İKİNCİ YARIDA FIRTINA ESTİ

Maçın ikinci yarısına Sakaryaspor hızlı başladı. Atak üzerine atak tazelerken, maçın 58. Dakikasında Fatih yine soldan geldi şutu direkten geri geldi, ceza alanı dışında topu bulan Serdar Ümit inanılmaz bir şekilde topu doksandan Elaziz belediye filelerine gönderdi fark ikiye çıktı. Ardından yine Fatih soldan geldi kestiği top kalenin yan direğinden sahaya geriye döndü. Maçın 75. Dakikasında top Fatih’e geldi, bu oyuncu topu biraz sürdükten sonra kaleye gönderdi kaleci Gökhan’ın büyük hatasıyla top üçüncü defa Elaziz Belediye ağlarına gitti. Maçın 78. Dakikasında oyuna sonradan giren Ferhat’ın şutunu kaleci aynı güzellikte kornere gönderdi. 88. Dakikada topla buluşan Mümin klas bir vuruşla topu rakip kaleye gönderdi ve fark dörde çıktı. Geride kalan dakikalarda başka gol olmadı ve Sakaryaspor karşılaşmadan 4-0 Galip ayrıldı. Teknik Direktör Osman Özdemir ile iyi bir çıkış yakalayan Sakaryaspor , 25. Hafta Darıca Gençlerbirliği deplasmanına gidiyor. Darıca Gençlerbirliği TFF 3.Lig 3. Grupta 49 puanla 2. Sırada yer alıyor. HABER: Sırrı şanlı

MAÇIN KÜNYESİ :

Stad : Sakarya Atatürk Stadı

HAKEMLER : Gökmen Karataş** Tolga Dede** İsmail Taygun Tasalı**

SAKARYASPOR, Bora**Canberk****  Zafer *** Serdar Ümit ****Hüseyin Altuğ ** Fikret *** Talha *** ( Murat )-  Fatih **** Coşkun ***( Mümin )  Burak *** Erçağ *** ( Ferhat )

TEKNİK DİREKTÖR : Osman Özdemir

ELAZİZ BELEDİYESPOR  Gökhan** Ekrem **Tufan Deniz*** ( M. Bedirhan ) Serhat**, Hakan **( Ekrem )- Onur ** ( Berkan ) Muhammed ** Emrah ** Volkan *** Metehan Andaç ** Okan (K.K )

TEKNİK DİREKTÖR : Hayati Çubukçu

GOLLER:Dk 9-58 Serdar Dk76 Fatih Dk 88  Mimim(Sakaryaspor)

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!