Ekrem Yüce Semineri Ziyaret etti.

featured

Ekrem Yüce Semineri Ziyaret etti.

Türkiye Karate Federasyonu organizasyonu ve Sakarya Büyükşehir Belediyesinin katkılarıyla Sakarya Premier Inn otelde, Avrupa ve Dünya Karate Federasyonları Hakem Kurulu Başkanı Javier Escalante tarafından Hakem verilen semineri sona erdi.

Semineri ziyarete gelen,

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, seminere katılanlara hitaben bir konuşma yaparak, Sakarya Büyükşehir spor kulübü çalışma şekli, başarıları, Avrupa Spor Başkenti, Dünya Bisiklet şehri unvanlarına sahip ilimiz hakkında bilgiler vererek, katılımcılara başarılar diledi.

Türkiye Karate Federasyonu Başkanı Av. Dr. Aslan Abid Uğuz ve Sakarya ASKF Başkanı Yaşar Zımba, SBB Başkanı Ekrem Yüce’ye ziyaretinde eşlik etti.

Seminer Teorik ve Pratik çalışmalar olarak, iki bölümde yapıldı.  Javier Escalante Pazar günü sabahı ülkesine geri döndü.

Avrupa ve Dünya Karate federasyonları hakem kurulu üyesi Uğur Kobaş “ Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem Yüce’nin ziyareti ile büyük mutluluk duyduk. Ziyaret; spor branşımız ve misafirimiz için çok önemliydi. Organizasyonun her bölümünde bizlere destek olan, Avrupa Spor Şehri, Dünya Bisiklet Şehri unvanlarına sahip olmamızı sağlayan Büyükşehir Belediye Başkanımıza teşekkür ederiz. Dedi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!