Eğitimin gözü yükseklerde

featured

Eğitimin gözü yükseklerde

2 Amatör küme takımlarından, geçmişinde başarılar yüklü olan Eğitim spor bu sezon klasman ligini hedefleyerek yola çıktı. Başkanlığını Mustafa Berberin, teknik adamlığını deneyimli çalıştırıcılarımız dam Mustafa Arıcının oluşturduğu yeni Eğitim kadrosu  sezonun ilk çalışmasını Harmanlık tesislerinde yaptı.

BAŞKAN İDDALIYIZ DİYOR

Eğitimsporun Başkanı Mustafa Berber yeni sezon düşüncelerini  Nazım Aktürke açıklarken bu konuda şunları söyledi. Eğitimspor olarak mazimizin derinliklerinde var olan Klasman liginde 1 Amatör kümeye çıkmak istiyoruz. Bunu ya parkende geleceğin Eğitimsporunu inşa etmek adına alt yapıyı da önemsediklerine vurgu yapan Başkan Mustafa  berber ,gençlik bizim öncelikli hedeflerimizde baş rolu oynar. Alt yapımızda yetişen, bizi aşan gençleri önce Sakaryaspora  vermeyi hedeflediklerine dikkat ceken Mustafa Berber yeni transferlerle ,Mustafa hocamızla biz bu sezon Eğitimspor ismini klasman ligine yazdırmak istiyoruz dedi.

11 YENİ OYUNCU VAR

Eğitimspor mevcut kadrosunu transfer döneminde yaklaşık 11 oyuncu ile takviye etti. Eğitimspor bu süreçte Sakarya Karadenizden kaleci Akın, Tunahan,Osman,Aytac, Enes, K.Akınspordan Burhan, Harmanlıkspordan Samet,SHCK ten Muratı, Harbişten kaleci Emreyi,aldı. Mavi Beyazlılar bu arada Ömer ve Naime filiz lisans çıkarttı.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!