Eğitimciler doğa yürüyüşünde buluştu

Eğitimciler doğa yürüyüşünde buluştu

Sakarya Valiliği, Büyükşehir Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle Poyrazlar Gölü’nde doğa yürüyüşü yapıldı. 600’ü aşkın eğitimcinin yer aldığı yürüyüşün ardında değerlendirmelerde bulunan Başkan Ekrem Yüce, “Eğitimin merkezinde yer alan öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutluyorum” dedi.

 

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Sakarya Valiliği ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortaklaşa 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle öğretmenlere yönelik doğa yürüyüşü gerçekleştirildi. Poyrazlar Gölü’nde gerçekleştirilen ve 600’ü aşkın öğretmenin katıldığı yürüyüşte Vali Yardımcısı Abdul Rauf Ulusoy, İl Milli Eğitim Müdüresi Fazilet Durmuş ve Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Bedrullah Erçin de yer aldı. 6 kilometrelik yürüyüş parkurunu tamamlayan öğretmenlere daha sonra Poyrazlar Gölü etkinlik alanında ikramlarda bulunuldu. 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle gerçekleştirilen doğa yürüyüşü ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, “Eğitim her şeyin başında gelir. Eğitimin merkezinde bulunan öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutlarım” dedi.

 

İyi ki varsınız, iyi ki öğretmensiniz

Vali Yardımcısı Abdul Rauf Ulusoy, “Tüm Öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü en içten duygularımla kutlarım. Böylesi güzel bir havada doğa ile iç içe gerçekleştireceğimiz bu doğa yürüyüşü etkinliğinde emeği geçen ve katılan herkese teşekkürlerimi ifade ediyorum” derken; İl Milli Eğitim Müdüresi Fazilet Durmuş, “24 Kasım Öğretmenler Günü sebebiyle bugün beraberce spor etkinliğimizi gerçekleştiriyoruz. Genç, dinamik ve her zaman diri kalan meslektaşlarımızın düzenlenen bu doğa yürüyüşü etkinliğine gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür ediyorum. Bende öğretmenim diyebilmek ve öğretmenlik mesleğini yapabilmek dünyada mutlu edebilecek en güzel mesleklerden bir tanesidir. İyi ki varsınız, iyi ki öğretmensiniz ve iyi ki öğretmeniz” dedi.

 

“Öğretmenler Gününüz kutlu olsun”

600’ü aşkın öğretmenle beraber zorlu parkuru tamamlayan Genel Sekreter Yardımcısı Bedrullah Erçin, “Bu ilk ara tatilde öğretmenlerimizi doğayla buluşturmak onlara farklı bir etkinlik yapmak istedik.  Valiliğimiz, İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz ve Büyükşehir Belediyemizin katkılarıyla bu güzel havada doğayla iç içe 6 kilometrelik bir yürüyüş gerçekleştirdik. Büyükşehir olarak biz; sonbahar doğa yürüyüşleri kapsamında her Pazar günü vatandaşlarımızla şehrimizin doğal güzelliklerinde yürüyüşler gerçekleştiriyoruz. Bugün ise 24 Kasım Öğretmenleri günü münasebetiyle burada toplandık. Onların bu özel gününde doğayla içi içe vakit geçirip stres atmalarını istedik. Tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’nü kutlayarak yürüyüşe katılan öğretmenlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!