Eğitim lige hazır 2-2

featured

Eğitim lige hazır 2-2

Birinci Amatör Küme takımlarından Sakarya Eğitimspor hafta sonu oynadığı hazırlık maçında Süper Amatör Ligi B grubunda yer alan Kışlaçayspor’la 2-2 berabere kalırken lige hazır olduğunu gösterdi. Eğitimspor’un golleri forvet adamları durunca defansta yer alan Ayberk’ten geldi.

BAŞKAN DA HOCA DA MEMNUN
10 yıla yakındır bir arada olan kadrosuyla lige iddialı hazırlanan Sakarya Eğitimspor Kışlaçay sahasında oynadığı maçta Süper Amatör ekiplerinden Kışlaçayspor’a kafa tuttu ve başa baş oynadığı maçtan 2-2 beraberlikle ayrıldı. Karşılaşma sonrasında görüşlerini ortaya koyan Başkan Mustafa Berberoğlu ligin en sürpriz ve centilmen takımı olacaklarını iddia etti ve “ Mütevazi bir takımla yola çıkıyoruz. Şampiyon olursak kimse şaşırmasın” dedi ve oyuncu kadrosuna ve hocasına güvendiğini söyledi.

LİGDE DAHA BAŞKA BİR TAKIM
İyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini ve hazırlık maçlarında beklenen başarılı sonuçlara imza attıklarını belirten Eğitimspor’un tecrübeli hocası Mustafa Arıcı ise genç ve yetenekli oyunculardan bir ekip kurarak yola çıktıklarının altını çizdi. Arıcı “ Hem yetenekli hem de kişilikli bir kadro kurduk ve sezona çok iyi hazırlandık. Güçlü takımlarla hazırlık maçı oynamamıza rağmen iyi işler ortaya koyduk. Ligde de başarılı sonuçlarla taraftarlarımızı sevindirmek için elimizden geleni yapacağız” diyerek konuştu.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!