EFSANELERDEN AHMET KILIÇ’A TAM DESTEK…

featured

Sakaryasporun markalaşma döneminde bir arada yer alan ve yeşil siyahlı formayı terleten isimler kostik Mustafa, Recai çaloğlu ve Sinan Panta ile nezihi Tosuncuk hafta sonunu takım arkadaşı Ahmet kılıç’ın çıkarmış olduğu Futbolda Hücum Oyuncusunun Bireysel Gelişimine Destek kitabı için Bursada geçirdiler.. Bu anlamlı ve tarihş güne Sakarya’nın duayen gazetecilerinden Ömer sarıca da şahit oldu..
EFSANELERDEN AHMET KILIÇ’A TAM DESTEK…

Çıkarmış olduğu FUTBOLDA HÜCUM OYUNCUSUNUN BİREYSEL GELİŞİMİNE DESTEK adlı kitabı için Türk futboluna imza atmış olan Fenerbahçeli Sakaryasporlu Nezihi Tosuncuk, Sakaryasporlu efsaneler Recai Çaloglu, Sinan Panta, Kostik Mustafa ve Sarıyer’li eski futbolcu Esat Bayram bir dönem Yeşil-Siyahlı formayı da giyerek Sakaryaspor da iz bırakanlardan olan Ahmet Kılıç’ı Bursa’da ziyaret ederek yeni kitabına destek verirken Türk futbolcusuna böyle değerli bir eser ortaya çıkarttığı için teşekkür ettiler.

ÇINARLAR ULU ÇINARLA BULUŞTU

Yeşil-Siyahlı efsaneler bu anlamlı imza töreni öncesinde tarihi iskender bey dönere yemek yedi ve daha sonra yine tarihi ulu Çınar altında spor ve daha çok Ss ile Türk futbolunun son gelişmelerini ele aldı.. Günün konusu ise amatör lige düşen Eskişehirspor ve zor günler yaşayan bursasporla birlikte Playoff grubuna kalma başarısı gösteren Sakaryaspor idi..
Buradan imza töreninin yapıldığı bursa Trabzon kültür ve dayanışma derneğine geçen efsaneler daha sonra mini turnuva için bursada bulunan Altınordu altyapı sorumlusu Sakaryalı teknik direktör zeki Çakırı ziyaret etti ve müsabakaları izleme

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!