Dur yolcu

featured

Dur yolcu

Sakaryasporun hızı beşinci maçta kesildi. Oysa daha takımlar sahaya  , oyuna adapte olmadan Zahit Fındık yakaladığı net pozisyonu kaleciye değil de, ağlara yuvarlasaydı bu maçın içinden beşinci Sakarya zaferinin futbol hikayesi çıkabilirdi. Sakaryaspor Sancaktepe önünde kazanmak adına ,oyun iştahı olarak iştahlıydı da bu iştahının içeresine pozisyon üretimini ekleyemedi. Son anlarda doldur boşalta dönen oyunda serbest vuruşlar ,penaltı  beklenen pozisyonlar heyecan yarasada ,bize göre genç ,daha enerji dolu Sancaktepe ,sahanın her yerinde diri kalan ,ayağa pası iyi oynayan takım olarak bana göre ,bir puanı fazlasıyla hak etti. Konuk takımında Zahittin pozisyonunu andıran net pozisyonda Timurla gole yaklaştığını ,gole kaleci Oğuzun ayak darbesinin geçit vermediği notunu buraya düşmezsek onların futbol emeğine saygısızlık ederiz. Bana göre bu maçın içindeki beraberlikte Sakaryasporun hafta içi yorgunluğuna, orta sahadaki Ferhatın, Oğuz Kocabalın ve param olsa bu oyuncuyu alırım diye not düştüğüm Serkan Odabaş oğlunun , forvette Berk İsmaillin fazla verimli oynamadığını, bu beraberliğin mazeret sofrasına koymak mümkün. Ha diyeceksiniz ki Sancak tepede hafta arası maç oynadı. Olsun, onlar bize göre çok dahaucuz vede  genç oyunculardan kurulu. Unutmadan Sancaktepede kaleci Emre  Erenlerspordan yetişme bir kaleci . Alattin Hamza Okta Sakayaspor alt ya patentli oyuncumuz olarak konuk takımın forması içinde yer aldılar.. Kulu edede İl Temsilçisi Tezcan Deemirin oğlu Alpaslan Demirinde yer aldığına dikkat çekerek  b istenmeyen bu beraberliğin üstünü kapatalım. .

KEREMALİSPOR VE YALISPOR ( GÜZEL ŞEYLER BUNLAR)

Futbolumuzun içinden iki güzel, örnek hareket notu kondu önüme . Aldım , okudum  ,sevindim.  Böylesi güzelliklerin yaşanıyor olması ,sevgisizliğin cirit attığı günümüz Tükiye manzarasından çıkmış olmasını önemsiyorum. İlk olarak bu sene lige katılan Ferizli Esnafı alarak bu takımı Keremalispor adı altında futbola hizmet kapsından içeri sokan Furkan Sarıca ( Başkan) Şamil Özcanın teknik adamlığında önemli bir projeye imza atmışlar. Futbolun içinde ,centilmenliğin peşinde koşan Keremalispor , gençliğin baş belası olan, kötü alışkanlıkların içinde hızla yürüyen Uyuştur uya hayır, Spora  evet kampanyası başlatmış. Ayakta alkışlıyorum. Ne duruyorsunuz alkış yağmuruna sizde katılsanıza. Bu arada Karasuda oynanan ve 2-2  biten karşılaşma sonrası Harmanlıkspor teknik sorumlusu Tevfik tetikin maç sonunda rakibinin mücadele azmini öven ,centilmenliğine alkış gönderen Facedeki yazsna karşılık, Karasu Yalısı Başkanı Mehmet Akbaşın teşekkür karşılığı, sahalara atılan centilmenlik, takımlar arası dostlu adına saha içine itilen sportif güzelliktir.

AKYAZIDAN BİR ÇİRKİN BİRDE GÜZEL RESİM

Akyazı Amatör futbolda metropol bir ilce. Tesisleriyle, spora hizmet veren çok takımıyla renkli bir bir ilce özelliği taşır. Peki bu yükü gereğince taşıyabiliyor mu? As Akyazı sorun marka değeri yüksek takım olarak başı çektiği bu futbol evinde ne yazık ki futbol dışı eylemler daha çok ön plana çıkıyor son yıllarda. Olaysız bir futbol sezonunu ben hatırlamıyorum, hatırlayanız varsa bana alo desin. Küçücek ve Çınarlık takımlarının sergilediği futbol dışı vahşet hem Akyazının hem de Sakaryanın Amatör futboldaki imajına büyük çizik atmıştır. O haklı ,bu haksız ,bunlar beni bağlamıyor. Ben bu spor dışı vahşetin yarattığı futbol dışı enkaza bakarım. Bu yaşananlardan sonra iki takım hükmen yenik ilan edilecekmiş. Bu kadar mı ? Bu kanayan yara Akyazı’nın futbol imajına gölge düşüren bu spor dışı eylemlerin kahramanlarını varsa imkanınız, tez elden ligin dışına itin. Kangren olmaya aday yarayı bu tür cezai eylemlerle tüketemezsiniz.

DEMİRBAKAN YOL KESTİ

Çoşkun Demirbakanın teknik adam eli değdi sancıılı günler yaşayan Adanaspor üç haftada ayağa kalktıı. Demir bakanlı Adana Giresun’u dışarıda ,Balıkesir içerde yendikten sonra gitti Ankara’da lider kafa tuttu. Ligte sekizde sekiz yan Gençlerbirliği dokuzda dokuz yapamadı. Kim ne derse desin bana göre Çoşkun Demirbakan Türk futbolunda gerçek değerinin altnda kalan bu alanda bir çok  teknik adamın önünde futbol zekası ile önde olan bir futbol adamıdır. O nedenlerde Demirbakanın Adanasporunun lidere kafa  tutan ,ona galibiyet  zevki tattırmadan ilk puan kaybını yaşatan sonucu Çoşkun Demirbakan n olduğ yerde fazla büyütülmemeli. Başarılar Çoşkun hocam,tüm kalbimle seni , inandığın futbol değerleri eşliğinde kutluyor ve başarılarının devamını diliyorum.

BÜYÜK PRİM

Gümüşhane önünde elde edilen üç puanın galibiyet primlerine kaynağını  Büyükşehir Belediye Başkan bulmuş. İyi yapmıış. Belediye Başkanları Belediye  kasasından prim ödemez. O yerlerrde olanlar şehrin takımlarına kaynak bulma konusunda, sponsor bulma konusunda el verirler imkanları dahilinde. 100 Bin liralık galibiyet primine katkı veren hamlesinden ötürü Zeki Başkanı kutlarım.

TEK TV TEYİM

Sakaryada uydudan yayın yapan TEK Tv de yeni bir oluşum devreye girdi. Deneyimli Televizyoncu ,bu dalda Sakayada bir numara olan Ahmet Bağ bu oluşumun içinde dizginleri eline aldı. Bu  yeni oluşumda bende varıım. Kanal 54 ekranlarıı hayattayken ,bu şehrin sporda en fazla izlenen proğramı olan SPOR EKSTRA bundan böyle önümüzdeki haftadan itibaren, uydudan evinizde baş ucunuzda olacak. Umarım Uyduda bir TV miz yok diye serzenişte bulunanlar kısa süredir Sakaryadan yayın yapan TEK TV YE ,bundan böyle   bize,  TEK TV ye sahip çıkarlar. Efendim bu haftalıkta benden bu kadar .Siz her zaman olduğu gibi size lazım olanları alın kalanlar benim olsun.

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!