DÜELLOYU KAZIMİYE KAZANDI

featured

DÜELLOYU KAZIMİYE KAZANDI

Süper Amatör Küme B Grubu 3. Haftasının açılış karşılaşmasında Kocaalispor sahasında Kazımiyespor’u ağırladı. Son bölümleri nefes kesen mücadele konuk ekibin 3-2’lik üstünlüğü ile sonuçlandı.

Çekişmeli müsabaka

Süper Amatör Küme B Grubu’nda 3. Haftanın açılış karşılaşması Kocaali Sentetik Saha’da Kocaalispor ile Kazımiyespor arasında oynandı. İki ekibin de hızlı başladığı karşılaşmanın ilk yarısı konuk ekibin 1-0’lık üstünlüğü ile sonuçlandı. 16. Dakika kazanılan serbest vuruş organizasyonunda Kocaalispor ceza sahası içerisine düşen topu iyi takip eden Doğan takımını 1-0’lık üstünlüğe taşıdı ilk yarı bu sonuçla noktalandı.

İki geri dönüş

Müsabakanın ikinci yarısı ise adeta nefes kesti. İki takımda birer kez geri dönüşe imza attı. İkinci yarıya 1-0 geride başlayan Kocaalispor 58’de Mert’in golü ile skoru 1-1’e getirdi. Eşitlik golünün ardından baskısını artıran mavi beyazlı ekip 84’te Celalettin’in golü ile 2-1 öne geçti. Müsabakanın bu sonuçla noktalanması beklenirken, eklenen 7 dakikalık uzatma bölümü ise konuk Kazımiyespor’un geri dönüşüne sahne oldu. 90+3. dakika da Bahadır ile eşitliği yakalayan kırmızı siyahlı ekip 90+6. dakikada penaltı kazandı. Oyuna ikinci yarıda dahil olan Emre B. 90+7’de kullandığı penaltı vuruşunu gole çevirerek Kazımiyespor’u 3-2’lik üstünlüğe taşıdı. Santrası yapılmayan gol müsabakanın skorunu belirledi.

 

Kocaalispor: 2 – Kazımiyespor: 3

Saha: Kocaali Sentetik

Hakemler: Harun Özkan*** Cafer Mamak*** Ömer Faruk Şahin***

Kocaalispor: Özgür* Taha* (Bünyamin*) Celalettin** Abdurrahman* Melih* Aytaç* Rıdvan* Mert** Aykut* (İsa*) Cebrail* Oktay* (Samet*)

Antrenör: Hasan Atalay

Kazımiyespor: Oğuz*** Davut*** Kerim*** (Kadir**) M. Doğan*** Birol*** Uğur*** Ali*** Emre Ç.** (Umut**) (Emre B.*) Onur*** Kemal*** Bahadır***

Antrenör: Furkan Güler

Goller: Dk. 58 Mert, Dk. 84 Celalettin (Kocaalispor) Dk. 16 M. Doğan, Dk. 90+3 Bahadır, Dk. 90+7 Emre B. (Pen.) Kazımiyespor

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!