DOSTLUK KAZANDI 1-1

featured

DOSTLUK KAZANDI 1-1

Sakaryaspor Play-off iddiasını devam ettirmek için gittiği Diyarbakır’da umduğunu bulamadı ama sonuçta dostluk kazandı. Dostça başlayan ve yine dostça sona eren karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 Berabere bitti. Maçın ikinci yarısında her iki takım da gol atmak için büyük çaba sarfettiler. Ligde ikinci sırada bulunan Diyarbekirspor maçın 70. Dakikasında 5 Dakika önce oyuna giren Umut’la umutlandı ama 78. Dakikada Sakaryaspor yine oyuna birkaç dakika önce giren Nurullah’la cevap verdi ve maç 1-1 Sona erdi. Bu sonuçla Sakaryaspor 1 Puan daha alarak ligde 44 Puanla 7. Sıraya yükselirken Diyarbekirspor takımı da ikinci sırada kalmaya devam etti.

GOLSÜZ İLK YARI

Diyarbekirspor- Sakaryaspor karşılaşması büyük bir dostluk havası içerisinde başladı. Tribünlerde yer alan Diyarbekirspor ve Sakaryaspor taraftarlarının çağırmaları üzerine her iki takım da birlikte tribünleri selamlarken maçın bitiminde de yanı tablo yaşandı. Diyarbekirspor maça hızlı başladı, buna karşılık Sakaryaspor temkinli bir futbolla karşılık vermeye çalışınca ilk yarı golsüz sona erdi. Maçın ikinci yarısında ise her iki takım da gol için arayışlara girince maç ta hareketlendi. Maçın 70. Dakikasına gelindiğinde oyuna 65. Dakikada giren Umut, Diyarbekirspor’un beklediği golü attı. Sakaryaspor bu gole 78. Dakikada oyuna sonradan dâhil olan Nurullah’la cevap vermekte gecikmedi. Tevfik atışı Ömer kafayla aşırtı gelen topu Nurullah aniden önünde buldu ve vuruşu ile beraberliği getiren golü kaydetti. Maçın sonlarına doğru Sakaryaspo’lu futbolcularda maçın hakemine karşı itirazlar çoğalınca sarı kartlar da ardı ardına gelmeye başladı. Geride kalan dakikalarda başka gol olmadı ve Sakaryaspor, Diyarbakır’dan 1 Puanla döndü. Bu sonuçla Sakaryaspor’un 44 Puanla 7. sırada Play-off mücadelesi devam ediyor.

————————————————————————————————————-

MAÇIN KÜNYESİ

STAD: Diyarbakır Atatürk

HAKEMLER: Cihan Ataş*** İbrahim Akar***Hakan Yoldaş***

DİYARBEKİRSPOR: Ceyhun**  Gökhan** Muhammet Yürükuslu** Fahrettin**  Barış** (Dk.61 Mert Somay) Abdurrahman*** Emir*** Adem**  (Dk.59 Umut Aslan), Serdar ** Gökhan Tunç ***Murat** ( Emre** )

SAKARYASPOR: Hüseyin** Sertaç**  Fikret** Burak**  Aykut** Mert** ( Nedim Dk. 87 ) Adnan***  Volkan*** Tevfik** Turgay** (Dk.73 Nurullah ), Feyyaz** (Dk.56 Ömer ***)

SARI KARTLAR:Dk. 31 Feyyaz Dk. 85  Hüseyin,Tevfik, Dk. 90 Volkan Dk. 90+5 Nedim  (Sakaryaspor), Dk 44Barış  (Diyarbekirspor)

GOLLER : Dk.69 Umut Aslan (Diyarbekirspor), Dk.78 Nurullah Dağaşan (Sakaryaspor)

MAÇTAN DAKİKALAR:

Dk. 3: Maça hızlı başlayan Diyarbekirspor peş peşe iki korner daha kullandı. Köşe vuruşları etkili olmadı.

Dk. 4: Topla birlikte ceza sahasına giren Turgay’ın şutunu Diyarbekirspor kalecisi Ceyhun çeldi.

Dk: 6: Diyarbekirspor’dan Seran  kaleye sert bir şut gönderdi. Kaleci Hüseyin kornere çeldi

Dk.29: Diyarbekirspor’dan Emre’nin şutunda kaleci Hüseyin Bilge yanın dan dışarı

Dk. 34 : Sakaryaspor’dan Feyyaz orta sağdan aldığı topu ceza sahasının içinde  kaleye  şu  çekti  Adnan ve Turgay An’a attı. Müsaitti  pozisyondaki topa yetişemedi  kale  direğin yanın dan dışarı cıktı.

Dk. 32: Sakaryaspor’dan Adnan Güngör’ün şutunda Diyarbekirspor kalecisi Ceyhun topun sahibi oldu

Dk. 34: Sakaryaspor’un kullandığı köşe vuruşunda kaleci Ceyhun topu uzaklaştırmayı başardı.

Dk. 37: Sakaryaspor atağında Feyyaz Aydil ceza sahası içinde yerde kaldı. Hakem aldatmaya yönelik hareket olarak değerlendirerek Feyyaz’a sarı kart gösterdi.

Dk. 40: Rakip ceza sahasına sağ kanattan giren Tevfik Işık’ın çektiği şut direkten aut  cıktı

Dk. 45+1: Diyarbekirspor’dan Barış, hakeme itirazdan sarı kart gördü.

Dk. 46: Diyarbekirspor’da kullanılan köşe vuruşu sonrası Fahrettin’in vurduğu şut auta çıktı.

Dk. 56: Diyarbekispor’lu Tunç’un kaleyi karşıdan gören pozisyondan şutu üstten auta çıktı.

GOL… Dk. 70: Diyarbekirspor, 5 dakika önce oyuna giren Umut ile golü buldu. 1-0

Dk. 78: Nurullah’ın ortasında Ömer kafayı vurdu. Kaleci Ceyhun kornere çeldi.

GOOLLL… Dk. 79: Tevfik Kullanılan köşe vuruşundan ömer kafayla aşırtı topa Nurullah önüne düşen sert vuran maça beraberliği getiren golü kaydetti. 1-1

Dk. 89: Diyarbekirspor’un kullandığı etkili serbest vuruşta kaleci Hüseyin topun sahibi oldu

Dk. 90+6: Hakem maçı bitiren düdüğünü çaldı. Sakaryaspor, deplasmanda konuk olduğu Diyarbekirspor ile 1-1 berabere kaldı

IMG_2691 IMG_2694 IMG_2701 IMG_2704 IMG_2705 IMG_2710 IMG_2716 IMG_2726 IMG_2748 IMG_2763 IMG_2765 IMG_2770 IMG_2771 IMG_2773 IMG_2777 IMG_2783 IMG_2796 IMG_2802 murat amigo sakaryaspor (1)

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!