DOĞRUYSA DURUM ÇOK VAHİM !

featured

DOĞRUYSA DURUM ÇOK VAHİM !

Başkan Gürses Yeşil Siyahlıların lig maçlarının canlı yayınlayacağını spor kamuoyuna duyurmuş Bayrampaşa müsabakası da ilk yayın olarak hayata geçmişti. Ancak buradan gelecek paradan rakamdan hiç bahsedilmemişti. Aspor’un bu yayınlar için para vermediği hatta üstünü üstlük hatırı sayılır bir rakam aldığı da iddia edildi.

YOKSA TERSİNE BİR PROJE Mİ ?

Bizim Sakarya ‘nın haberine göre, artık Futbolun bir sektör haline geldiği yeryüzünde bütün dünya kulüplerinde olduğu gibi Amatör takımların maçlarını yayınlayan TV kuruluşları bile kulüplere bir bedel öderken Sakaryaspor son günlerde Futbol Dünyasına ters bir projeye imza atarak tekrar gündeme geldi. Yeşil-Siyahlı kulüp reklam ve kombine gelirlerini artırma yolunda istediği adımları atamazken Başkan İsmail Gürses ve ekibinin canlı yayınlanacak Sakaryaspor maçları için Aspor’a her maç için 25 bin TL ödeme yapacağı öğrenildi. Aspor’un sezon sonuna kadar canlı vereceği tüm maçlardan Yeşil-Siyahlı kulübün kasasına para girişi olmayacağı ancak çıkacağı iddia ediliyor.

a-spor-2

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!