DİYARBAKIR’DA DOSTLUK RÜZGARI ESTİ

featured

DİYARBAKIR’DA DOSTLUK RÜZGARI ESTİ

Ligde play-off hesapları yapan Sakaryaspor, Diyarbakır Atatürk Stadında ligde ikinci sırada bulunan Diyarbekirspor ile karşılaştı. Bu karşılaşmanın ilkinde Sakarya’da oynanan maçında Sakaryaspor taraftarlarının gösterdiği yakın ilgi nedeniyle dostluk mesajları veren Diyarbekirspor’un taraftar grubu Azrailler bunun karşılığında boş durmadılar ve Diyarbakır’a davet ettikleri Sakaryaspor taraftarları Tarangalara bu defa onlar süper bir ev sahipliği yaptılar.

ÖNCE BİRLİKTE KAHVALTI YAPTILAR

Kimi uçakla gelen ve kimi de otobüslerle Diyarbakır’a gelen Tarangaları hava alanında karşılayan Azriller ile Tatangalar’ın buluşmasında  çok duygulu anlar yaşandı. Birbirleri ile kucaklaşan taraftarlar daha sonra Diyarbakır taraftar Derneği’ne giderek derneğin karşısında bulunan bir Cafe’de birlikte kahvaltı yaptılar. Kahvaltı sonrasında ise Derneğe geçerek uzun bir süre sohbet etkiler. Daha sonra yine birlikte maça geçen taraftarlar maç sonrası da Diyarbekirspor taraftarlarının yemeğine katıldılar.

 

ATATÜRK STADINDA GÜZEL VE ENTERESAN  GÖRÜNTÜLER

Diyarbakır Atatürk Stadında oynanan Diyarbekirspor- Sakaryaspor karşılaşması öncesi tribündeki taraftarlar her iki takımı da birlikte tribünlere çağırdılar. Bu çağrı üzerine her iki takım futbolcuları birlikte tribünlere giderek taraftarları selamladılar.Maç başlamadan önce Diyarbekirspor takımı oyuncuları kendi medyalarını protesto etmek amacıyla basın mensuplarına fotoğraf vermediler. Maç başlamadan önce de taraftarlar kendi yönetimlerini protesto ettiler.

DOSTLUĞUN TEMELİ GAFFAR OKKAN !

Diyarbekirspor ile Sakaryaspor taraftarlarını bir araya getiren samimi buluşmanın aslında temeli Merhum Gaffar Okkan dı. Taraftarlar aralarında yaptıkları sohbetin başlıca konusu Gaffar Okkan’ı anlattılar ve onun için dualar ettiler. Sakarya’dan Diyarbakır’a giden basın mensupları da taraftarlarla birlikte sohbetlere katıldılar ve onlar da Gaffar Okkan’ı sayfı ile yad ettiler.

1 2 3 4 5 6 8 9 IMG_2611 IMG_2615 IMG_2620 IMG_2623 IMG_2625 IMG_2626 IMG_2627 IMG_2629 IMG_2631 IMG_2635 IMG_2636 IMG_2639 IMG_2653 IMG_2656 IMG_2659 IMG_2664 IMG_2666

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!