Dinçer Özcan ile Sakaryaspor üzerine

featured

Dinçer Özcan ile Sakaryaspor üzerine

Aslında güreş sevdasını da yakından bilgimiz Dinçer Özcan ,bunun yanına Sakaryaspor yöneticiliğini de  ekleyince zaten haraketli olan hayatına daha da hara ket katmış oldu. İş dünyasının da yakından tanığı isim olan Özcan Oto bakım merkezi olan Teknik oto da beni misafir etti.

Kısa bir sohbet ile çok konuyu konuştuk. Ama sohbet iki Sakaryalının Sakarya için yapılacak iyi işleri konuşmak ile geçti.

Sakaryaspor konusunda iyimser olan Özcan Play off maçlarından sonra bu takımın lige çıkacağına inandığını söyledi.  Yönetimin , takımın ve camianın şampiyonluğa inandığını söyledi.

Kongre kararına imza atan yöneticilerden biri olduğunu için kongre kararını ona da sordum. O ” bizim niyetimiz bu işin sonunu görmek , evet bir karar alındı ancak, bu kararın  ne kadar doğru olduğunu konusunda benimde çekincelerim var “ dedi. Yönetim kurulunda bulunan arkadaşlar aslında devam etmek istiyorlar. Ancak biz Cevat Ekşi başkanın dün nasıl arkasında durduysak bugün verilen bu karar da oldugu gibi  arkasındayız . dedi.

Buna şunu  gösteriyor , gerçekten yönetim Cevat Başkana inanmış. Ve kemik gibi arakasında durmuş.

Üzüntüleri , Sevinçleri , hayal kırıklıklarını Sakaryaspor ile birlikte yaşayan Özcan ,aynı zamanda Sögütlü de Yaglı güreşe dokunan adamlardan birisi.  Ona “Güreşmi Sakakaryaspormu” dedim Güreş dedi.

Söğütlü Belediye Başkanının Spora verdiği desteklerin önemine değindi. Sakarya yağlı güreşi içinde güzel çalışmaların olduğunu ancak pandeminin bunu bir süre ertelediğini söyledi. Belediye destekli bir alt yapıya sahip olmaları ise büyük bir şans. Koray Özten başkana bir alkışta bizden gitsin istedim.

Bir yöneticinin Sakaryaspor için işini gücünü , hatta ailesini ihmal ederek gece gündüz bu takımın peşinden koşması kolay bir iş değil. Özcan kutladım. Ve Onu Sakarya maçı için Elazığa uğurladım. İnşallah üç puanla dönerler ve bizi sevindirirler.

Kongrede Aday çıkmaz bu yönetim devam eder diye umuyorum. Kalın sağlıcakla.

HABER/Şenol Kurtkaya)

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!