DİMYAT’A PİRİNCE GİDERKEN… 2-5

featured

DİMYAT’A PİRİNCE GİDERKEN… 2-5

Sakaryaspor U19 takımı şampiyonluk maçında Bursaspor ile karşı karşıya geldi. Ekrem Karaberberoğlu Altyapı Tesisleri’nde oynanan maçı Başkan İsmail Gürses, Teknik Direktör Osman Özdemir, futbolcular Talha Mayhoş, Fikret Topaloğlu, Zafer Aydoğdu, Murat Hacıoğlu, Ferhat Yazgan, Canberk Özdemir’de izledi. Çok sayıda taraftar da gençleri şampiyonuk maçında yalnız bırakmadı.

İKİNCİ YARI GOL ARARKEN

Maça iyi başlayan Yeşil Siyahlılar 9. Dakikada Berk’in attığı golle 1-0 öne geçti.Golden sonra İbrahim Can kaleci ile karşı karşıya kalmasına rağmen golü bulamayınca Sakaryaspor 2-0 Öne geçmekten oldu.  Daha sonra skoru korumayı başaramayan yeşil siyahlılar savunmada yaptıkları hataların faturasını ağır ödedi ilk devre 2-1 konuk ekibin üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarının başında Sakaryaspor gol ararken savunmasında yaptığı hatalarla Bursaspor skoru 3-1 getirmesinin ardından Yeşil Siyahlılar Oğuzhan’ın attığı golle beraberlik için umutlandı 3-2. Ama ne var ki Maçın son 10 dakikasında Bursaspor’ın siyahi oyuncuları Yusuf ve Taıwo attıkları gollerle karşılaşmanın skorunu belirlediler 5-2

HABER: Ömer Feyyaz ÇELEBİ

SAHA: Ekrem Karaberberoğlu

HAKEMLER: Atilla Karaoğlan *** Harun Tekyürek *** Suat Güz ***

SAKARYASPOR U19: Aykut ** Muhammet ** Emre ** Görkem ** Tugay ** (Tolunay *) Berk ** (Furkan) İbrahim *** Hami *** Oğuzhan *** Bahadır *** Yusuf ** (Ferdi *)

TEKNİK SORUMLU : Murat Özgen

BURSASPOR U19: Sabri *** Uğur *** (Ramazan **) Muharrem *** Ahmet *** Bilal *** Berkan *** Yusuf *** Errad *** Taıwo *** Gökalp(Tuğkan) *** Gürkan *** (Mücahit **)

Teknik sorumlu : Muzaffer Kabadayı

GOLLER: Dk. 9 Berk, Dk. 70 Oğuzhan (Sakaryaspor), dk. 31-Yusuf  Dk. 42-78 -80 Taıwo,  Dk. 58 Gürkan, (Bursaspor)

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!