DİLLERE DESTAN KINA GECESİ

featured

DİLLERE DESTAN KINA GECESİ

Sakarya’nın tanınmış iş giyimi sanayisinin ünlü iş adamlarından ve Sakaryaspor’un eski tribün liderlerinden Gürkan yorulmaz’ın karşdeşi Gürcan Yorulmaz,  biricik kızı İrem Yorulmaz, Ankara’lı bir ailenin oğlu Hulusi Doğan ile Pazar günü Ankara’da gerçekleştirilecek düğün merasimi ile dünya evine girecekler. İki aşamalı bir düğün şeklinde düzenlenen programa göre bunların ilki Çarşamba gecesi  Kristal Düğün salonunda yapılan kına gecesi ile gerçekleşti. Dillere destan bir kına gecesinde Yorulmaz ailesinin yakınları ve dostları ile Ankara’dan gelen damat Hulusi Doğan’ın yakınları ve sevenleri katıldılar. Düğün ise Pazar günü Ankara Yenimahalle’de bulunan Ankara Konağı’nda yemekli olarak yapılacak.

ÖNCE DÜGÜN SONRA KINA GECESİ

Dilek ve Gürcan Yorulmazın biricik kızları İrem Yorulmaz ile  Ankara’nın tanınmış ailelerinden Zeliha ve İsmail Doğan’ın oğulları Hulusi Doğan hayatlarını birleştirmek üzere ilk adımlarını attılar. Kristal Düğün salonunda yapılan cemiyet önce düğünün ilk basamağı olarak gerçekleşti. Gelin ve damada takılar takıldı ve genç çift daha sonra ilk danslarını  yaparken salonda bulunan çiftler de onlara eşlik ettiler. Gecenin sürpriz bir konuğu ise Oflu Kadir’di. Oflu Kadir türküleri ile salondakileri adeta coşturdu. Cemiyetin ikinci bölümü ise harika görüntülere sahne oldu.Gelin İrem Yorulmaz, Mahalli kıyafetler giymiş kızların arasında salonda hazırlanan kına mekanına geldi. Daha sonra kız ve erkek tarafı aileleri tarafından gelin ve damada kına yakıldı. Kına gecesinde salonda bulunan Sakarya’lı ve Ankara’lı konuklar tarafından ayrı ayrı oyunlar oynayarak geceye renk kattılar. Dillere destan bir kına gecesi de böylece sona erdi.

dsc_3803 thumbnail_dsc_3804 thumbnail_dsc_3845

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!